Renault1916v
Image default
Bedrijven

Op maat gemaakte koffers

Wil jij voor je bedrijf koffers op maat laten maken? Insolpa produceert op maat gemaakte koffers voor bedrijven. Dit zijn koffers van aluminium of kunststof, met een interieur op maat en bedrijfslogo’s erop. Het volledige ontwerp kan aangeleverd worden.

Op maat gemaakte koffers kunnen voor uiteenlopende toepassingen gebruikt worden. Niet alleen zorgen de koffers voor branding en naamsbekendheid, deze kunnen ook diverse functionaliteiten hebben. Insolpa zorgt voor robuuste koffers die lang mee gaan en breed inzetbaar zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Koffers op maat laten maken door Insolpa

  • Productie in eigen huis
  • Snelle levering
  • Op maat gemaakte koffers, inclusief interieur en eigen logo
  • Voor allerlei soorten koffers: aluminium en kunststof koffers, flightcases en transportkisten
  • Diverse afmetingen mogelijk
  • Ook oplossingen op maat mogelijk

Aluminium koffers

Door de koffers op maat van aluminium te laten maken kies je voor een materiaal dat zeer stevig is. Deze koffers kunnen daarom goed gebruikt worden om producten veilig en schadevrij te vervoeren. Wanneer je producten naar een presentatie wilt vervoeren is de aluminium koffer daarom een geschikte keuze. Wij maken deze op maat en kunnen daarbij zorgen voor een stijlvol design. Hierdoor is de eerste indruk die je maakt aan je potentiële kopers direct goed.

 

Kunststof koffers

Waar aluminium koffers steviger en robuuster zijn, kun je beter voor kunststof koffers kiezen als je lichte producten of apparatuur wilt vervoeren. Het lagere gewicht van de kunststof koffers maakt het vervoeren daarvan een stuk makkelijker. Wij kunnen kunststof koffers in allerlei soorten en maten producten. Deze kunnen indien gewenst ook waterdicht zijn. Wil je dat je koffer je producten extra goed beschermd? Kies dan voor onze Quality Line. Deze koffers zijn ontworpen om hun inhoud onder de meest extreme omstandigheden te kunnen beschermen.

Flightcase op maat

Een flightcase straalt professionaliteit uit. Wanneer je een flightcase op maat laat maken zorgt dit dus voor een zeer representatieve koffer, eentje die voor het verschil kan zorgen tijdens een verkoopgesprek. Met de op maat gemaakte flightcases van Insolpa kunnen je vertegenwoordigers en verkopers beter hun werk doen en jouw bedrijf op professionele wijze vertegenwoordigen.

Transportkisten op maat

Zoek je koffers voor je bedrijf om goederen mee te transporteren? Laat Insolpa dan transportkisten op maat maken. Wij maken deze koffers specifiek voor de producten die je wenst te vervoeren. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

https://insolpa.com/