Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Mooie Knalpijp voor je auto

Mooie Knalpijp voor je auto

In dit artikel nemen we je mee in de voordelen van een dikke knalpijp en waar je er zelf eentje kunt bemachtigen. 

Een dikke knalpijp A.K.A een uitlaat op maat is een autoaccessoire dat veel autoliefhebbers gebruiken. Ze worden meestal gekocht voor het geluid dat ze maken en de kracht die het biedt. Het geluid van een dikke knalpijp is agressiever en luider dan andere pijpen, wat misschien is waar sommige mensen naar op zoek zijn.

Knalpijp details

Een dikke knalpijp is meestal gemaakt van roestvrij staal of aluminiumlegering. De dikte van het materiaal is afhankelijk van het type auto en wat de klant ermee wil doen. Een dikkere pijp geeft bijvoorbeeld meer vermogen maar past mogelijk niet in uw uitlaatsysteem. Maar dat zijn nog niet alle voordelen voor je auto. De belangrijkste is dat het de prestaties van uw auto verbetert door de tegendruk te verminderen. Dit betekent dat uw motor meer pk’s en koppel kan produceren, wat uiteindelijk leidt tot een beter benzineverbruik en minder uitstoot van uw voertuig. De prijs van een dikke knalpijp is afhankelijk van de grootte, het materiaal en de kwaliteit van het productieproces.

Meer dan alleen een uitlaat

Wat ook fijn is aan het hebben van een stoere uitlaat is dat je gemakkelijk de aandacht trekt van andere autoliefhebbers. Zo kom je op een eenvoudige manier aan nieuwe vrienden die dezelfde interesses hebben. Ook is uit een onderzoek gebleken dat vrouwen een man met een luide uitlaat onder hun auto 25 procent meer aantrekkelijk vinden dan mannen die dit niet hebben, dat is nog eens een leuk weetje. Een gemakkelijke manier om aan zo’n knalpijp te komen is door langs te gaan bij DV Customs. Deze auto garage heeft een zeer breed assortiment en is ook in staat om de uitlaat die jij wenst te hebben meteen onder jouw auto te monteren.

 

 

 

https://dvcustoms.nl/