Renault1916v
Image default
Bedrijven

Medium Rotterdam: Anil Chopra

Wil jij via een medium in Rotterdam contact krijgen met iemand die overleden is? Als deze persoon je zeer dierbaar is of je achter heeft gelaten met veel vragen, dan kan een medium absoluut antwoorden brengen. Anil Chopra is een medium werkzaam in Rotterdam. Hij is zowel medium als paragnost en kan jou antwoorden geven waar je op wacht.

Hoe werkt het?

Anil begint altijd met een telefonisch consult om goed in kaart te brengen waar je zijn hulp voor wilt inzetten. Vaak komen mensen bij Anil voor relatieherstel. Besluit je na dit consult dat Anil je kan helpen, dan start de behandeling middels een fotoanalyse. Anil is als medium in Rotterdam, maar ook als medium in Den Haag werkzaam. Hij komt gewoon naar jou toe als je dat wilt.

Op basis van een fotoanalyse start de sessie en wordt er contact gelegd. Tegelijk gaat Anil zorgen dat alle negatieve energie vervangen wordt door positieve energie, ook wel witte magie genoemd. Dit is zeer belangrijk wanneer je graag een relatie wilt herstellen. Anil zal je helpen de ander te bereiken en antwoorden bieden op de vraag of vragen die tot nu toe onbeantwoord bleven.

Medium in Den Haag voor relatieherstel

Gaat het voor jou niet zo zeer om contact leggen met een overledene, maar zit je met relatieproblemen of ben je zelf al een relatiebreuk ondergaan? Dan kan Anil jou als medium in Den Haag of elders helpen met jouw relatieherstel. Dit doet Anil via witte magie, ook wel positieve energie. Middels een witte magie ritueel kun jij jouw liefdeswensen uitspreken en Anil zorgt dat deze dusdanig positief geladen raken met witte magie en aankomen bij jouw geliefde.

Neem contact op

Heb je interesse in hulp van Anil Chopra? Hij is graag jouw medium in Rotterdam, Den Haag of omstreken om je te helpen je doel te bereiken. En of dit nu gaat om het herstellen van je relatie of om antwoorden krijgen van een overledene, Anil helpt je graag. Ga naar zijn website en neem contact op. Je kunt gemakkelijk even een appje sturen of bellen om aan te geven waar je graag hulp bij krijgt.

https://www.anilparagnost-medium.com/