Renault1916v
Image default
Bedrijven

Huur een eend voor een groepsuitje

Staat er binnenkort een groepsuitje in de agenda en ben jij deze keer de gelukkige om de dag te organiseren? Grote kans dat je nog geen enkel idee hebt wat jullie kunnen gaan doen én je wilt natuurlijk wel iets origineels bedenken. Maar ja, na al die voorgaande groepsuitjes wordt dat waarschijnlijk steeds lastiger. De standaard groepsactiviteiten zijn allemaal al afgevinkt, dus tijd voor een nieuw en origineel idee. Maar wat? Wat dacht je van het huren van een auto?

Een eend huren

En ga dan niet voor een standaard auto, maar ga eens een eend huren. Bij Huureenoldtimer.nl kun je een Citroën 2CV, ook wel het lelijke eendje genoemd, uit 1986 huren. Echter is deze auto allesbehalve lelijk, want met zijn uitstraling tovert hij bij iedereen een lach op zijn gezicht. De leuke koplampen en de ouderwetse klapraampjes maken het helemaal af. Op een zomerse dag kun je zelfs het dak open gooien. De eend is beschikbaar in negen verschillende kleuren, waaronder lavendel, mintgroen, geel en bordeaux.

Groepsuitje geheel in stijl

Begin het groepsuitje door iedereen met deze auto in stijl op te halen. Ga vervolgens ergens in de natuur picknicken, ga naar een activiteit of rijd richting het strand. Vergeet ook niet een paar leuke foto’s te maken met de auto op de achtergrond. Zoiets unieks moet natuurlijk vastgelegd worden. Sluit de dag af met een heerlijk diner om vervolgens iedereen ook weer met de eend thuis af te zetten. De kans is groot dat dit uitje nog lang in jullie geheugen zal blijven en er zal nog vaak over nagepraat worden. In de eend is ruimte voor 4 personen, dus nodig je beste vrienden of vriendinnen maar alvast uit. Vraag vandaag nog een offerte aan en wie weet rijden jullie dan binnenkort in deze fantastische eend rond!