Renault1916v
Image default
Bedrijven

Generator huren voor een festival

Waar kunnen we een generator huren voor ons meerdaags festival? Die vraag stond centraal tijdens de vergadering. Als we een festival gaan organiseren met als thema Indian Summer is er natuurlijk ook stroom nodig. Veel stroom ook, want er komen meerdere artiesten optreden. En er is ook elektriciteit nodig voor de vele eettentjes. Kortom: bij wie moeten we zijn voor een tijdelijke stroomaggregaat?

Verscheidenheid aan aggregaten en generatoren

Gelukkig werd die vraag al snel beantwoord: VOS Noodstroom Systemen is dé specialist op het gebied van aggregaten- en generatorenverhuur. Bij dit verhuurbedrijf konden we snel en goedkoop een generator huren. Ze verhuren een verscheidenheid aan uiteenlopende aggregaten of generatoren met verschillende vermogens. Zo variëren de aggregaten van klein vermogen 0,2KVA tot groot vermogen van 2000 KVA.

Uitstekend advies

Hoeveel vermogen wij nodig hadden voor ons festival wisten wij niet. Gelukkig adviseerde VOS Noodstroom ons uitstekend. Een generator huren van 20KVA was volgens de specialisten van VOS noodzakelijk voor ons festival. Zo hadden we ook meer speling en vermeden we piekspanningen. VOS gaf ook aan dat we beter stille aggregaten konden huren. Deze stroomaggregaten maken geen geluid en dat is wel zo prettig tijdens de optredens.

Landelijke service inclusief installatie

VOS Noodstroom is met hun aggregatenverhuur actief in heel Nederland. De gespecialiseerde en ervaren medewerkers nemen ook de installatie voor hun rekening. Ze zorgen ervoor dat de generator compleet geïnstalleerd en in bedrijf wordt gesteld. Indien gewenst leveren ze ook een extra service bij een lange huurperiode: bemanning en onderhoud.

Stroomaggregaat kopen

Naast verhuur verkoopt VOS Noodstroom ook stroomaggregaten. Een stroomaggregaat kopen doet u dus ook bij VOS. Handig als u een back-up nodig heeft voor uw bedrijf. U heeft dankzij VOS altijd een stroomvoorziening binnen handbereik. Daarnaast is VOS 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen.

Smaakt naar meer

De samenwerking met VOS Noodstroom Systemen hebben wij als zeer prettig ervaren. De generator deed goed zijn werk. Daardoor was ons festival een groot succes. Ook volgend jaar hebben we plannen om een festival te organiseren, dan gaan we zeker weer in zee met aggregatenverhuurbedrijf VOS Noodstroom!

VOS Noodstroom Systemen
Adres: Lange Amerikaweg 90, 7332 BR Apeldoorn
Telefoon: 055 54 21473
Provincie: Gelderland

https://www.vosnoodstroom.nl/