Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Functies GPS tracker

Met een GPS tracker weet u altijd waar uw kind, auto of boot is. En niet alleen dat, want met een GPS tracker traceert u alles wat u maar wilt traceren. En daarbij heeft u extra functies die u een hoop tijd kunnen besparen, bijvoorbeeld het bijhouden van de rittenregistratie.

 

GPS tracker voor kinderen

GPS trackers zijn er in allerlei vormen en maten. Een GPS tracker voor kinderen is er in de vorm van een sleutelhangerversie en een GPS horloge. Hiermee geeft u uw kind vrijheid bij het buitenspelen of alleen naar school gaan. Bij de GPS tracker voor kinderen kunt u zelf zones instellen en ontvangt u meldingen wanneer uw kind de zone verlaat of betreedt. Het is ook mogelijk om te bellen naar de GPS tracker en de GPS tracker is voorzien van een SOS-knop. Zodra uw kind hierop drukt, ontvangt u een melding via de bijbehorende app. Op dat moment weet u dat uw kind hulp nodig heeft en kunt u besluiten om te bellen of om er direct heen te gaan.

 

Voor goederen

Een GPS tracker kunt u ook monteren in een object, bijvoorbeeld een auto, boot, scooter, motor, container, machine enz. Er zijn verschillende GPS trackers die hiervoor gemaakt zijn, waarbij het grootste verschil zit in de aansluiting. Er bestaan GPS trackers met voedingsspanning, dus die moeten worden aangesloten op de accu van het object en er bestaan GPS trackers zonder voedingsspanning. Deze GPS tracker is voorzien van een interne accu die lang mee gaat. Een GPS tracker voor goederen geven ook meldingen af wanneer er een zone verlaten of betreden wordt. Daarnaast worden er sabotage- en diefstalmeldingen afgegeven indien het object mogelijk wordt gestolen.

Rittenregistratie

Een geavanceerde GPS tracker meet coördinaten en zet deze gegevens om in ritten met een start- en stopadres, start- en stoptijd, het gereden aantal kilometers enz. De registratie hiervan kunt u gebruiken voor uw rittenregistratie of voor de declaratie voor een kilometervergoeding.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/

Gerelateerde artikelen

Autorijden kan nog makkelijker

Bent u op zoek naar een tweedehands auto in Erp en omgeving? Dan zit u bij deze specialist goed!

Een 45 kilometerauto kopen doet u bij dit bedrijf