Renault1916v
Image default
Bedrijven

Een verzorgd en gezond gebit dankzij tandarts in Ypenburg

Een verzorgd en gezond gebit dankzij tandarts in Ypenburg

Volledige mondzorg

Tandarts Ypenburg is een moderne tandartsenpraktijk met meerdere behandelkamers. Zij kunnen volledige mondzorg bieden voor kinderen en volwassenen. Naast gewone tandheelkundige behandelingen kunt u bij hen ook terecht voor conserverende behandelingen en mondhygiëne, implantaten en esthetische behandeling van uw tanden. Bij Tandarts Ypenburg maken ze gebruik van moderne behandelingsmethode met de modernste technieken en materialen. Tandarts Nootdorp zet zich in om het gebit gezond te houden. Ze kunnen er alle tandheelkundige ingrepen uitvoeren die nodig zijn om het gebit gezond te houden. Zij hebben voldoende expertise in huis voor complexere behandelingen. Zij staan in voor implantologie, cosmetische tandheelkunde, algemene mondhygiëne …

Ook belangrijk voor kinderen

Tijdig naar de tandarts gaan is belangrijk voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Tandarts Nootdorp is specifiek gericht op de behandeling van kinderen tussen twee en zeventien jaar. Experten raden aan om al vanaf twee jaar regelmatig op controle te gaan naar een kindvriendelijke tandartsenpraktijk.

Professionele tandartsen

Tandarts Leidschenveen heeft een team dat is samengesteld uit professionele en enthousiaste medewerkers. Zij houden hun kennis up-to-date door het regelmatig volgen van bijscholingen. Duidelijke communicatie met de patiënt is voor de tandartsen van belangrijk.

Preventie en mondhygiëne

Bij tandarts Ypenburg werken gespecialiseerde tandartsen en mondhygiënisten om tandbederf te voorkomen. Hun behandelingen zijn vooral gericht op het voorkomen, voorkomen van gaatjes in het gebit en van tandvleesaandoeningen. Als u regelmatig last heeft tandsteen of afzettingen op uw tanden, een slechte adem …zullen ze u bij tandarts Ypenburg aanbevelen om een assistent te raadplegen in hun praktijk om conserverend te behandelen en informatie te verstrekken. De mondhygiënisten houden zich voornamelijk bezig met parodontitis, ook wel gevorderde gingivitis genoemd.

Uw tandpijn verhelpen

Elke tand bestaat uit een kroon en een of meer wortels. U kunt de wortel niet zien maar het is wel het deel waar u het meeste pijn kunt in hebben. De tandwortel zit in de kaak en het tandvlees gefixeerd. Elke tandwortel heeft een wortelkanaal. Het bevat zenuwvezels en kleine adertjes. Als het weefsel ontstoken is, zal de tandarts een wortelkanaalbehandeling uitvoeren om te voorkomen dat u nog verder tandpijn heeft.

https://www.tandarts-nootdorp.nl/