Renault1916v
Image default
Bedrijven

De Poolse tandarts in Den Haag: Een goede tandheelkundig specialist

Gebitsproblemen die effectief worden verholpen

Poolse tandarts Den Haag heeft meerdere specialisaties op het gebied van gebitsonderhoudt. Naast kindertandheelkunde doet de Polski dentysta Haga ook onder andere implantaten, frames, facings en wortelkanaal behandelingen. De Poolse tandarts Den Haag weet kinderen op hun gemak te stellen. Kinderen zijn vaak bang voor de tandarts. Door goed met kinderen om te gaan, gaan ze veel geruster naar de tandheelkundige toe bij tandarts Den Haag. Maar ook volwassenen kunnen natuurlijk bang zijn voor de tandarts. Polski dentysta Haga weet ook u op uw gemak te stellen en zal zorgen voor een pijnloze behandeling.

Poolse tandarts Den Haag voor implantaten

Soms mist u een paar tanden uit uw kaak. Omdat tanden niet meer terug groeien zijn implantaten de beste oplossing om uw tanden op een natuurlijke manier weer terug te krijgen. Implantaten zijn duurzaam en gaan uw hele leven mee. Tandarts Den Haag heeft jarenlange ervaring op het gebied van implantaten.

Behandeling met cerec

Deze behandeling is een speciale manier van gaatjes vullen. Oude vullingen worden uit uw mond verwijderd op een effectieve manier door middel van een cameraatje. Vervolgens worden nieuwe vullingen geplaatst en helemaal glad gepolijst totdat ze een vormen met tand of kies. Dit gebeurd heel secuur en nauwkeurig. Al uw tanden en kiezen kunnen op deze manier opnieuw gerestaureerd worden. De vullingen zijn zeer sterk en zullen jarenlang meegaan zonder er naar om te hoeven kijken.

Gebit mooier maken door te sealen

Poolse tandarts Den Haag kan uw gebit ook van een laagje voorzien waarbij oneffenheden in het gebit worden weggehaald met een speciaal soort lak van kunststof. Het gebit is hierdoor sterker en er ontstaan minder snel gaatjes. Andere methoden voor een mooi gebit zijn facings waarbij tevens met een speciaal goedje oneffenheden in het gebit worden verwijderd bij tandarts Den Haag.

https://www.artofteeth.nl/