Renault1916v
Image default
Particuliere dienstverlening

De Indiase variant gooit roet in het eten

Met de toename van het aantal besmettingen in India staat de zomervakantie van dit jaar op losse schroeven. Vorig jaar was het alleen mogelijk om op vakantie te gaan naar een aantal landen binnen de Europese Unie. Dit jaar was de verwachting dat door de vaccinaties er meer mogelijk zou zijn. De Indiase variant van het coronavirus kan echter roet in het eten gooien. Dit is natuurlijk flink balen voor veel mensen die zich zo verheugd hadden op een vakantie in het buitenland. Maar wat is dan wel mogelijk?

Een vakantie in Nederland

Een van de opties is om op vakantie te gaan naar de kust. Zo kun je lekker in Hoek van Holland of Scheveningen genieten van het heerlijke zomerweer. Lekker zwemmen in de zee en lekker bakken op het strand. Voor sportievere vakantiegangers is een vakantie in Zuid-Limburg sterk aan te raden. De natuur in Zuid-Limburg doet je namelijk denken aan het buitenland. Het Heuvelland biedt voor wandelaars en fietsers een heerlijke uitdaging. Daarnaast is de bourgondische cultuur in Maastricht natuurlijk een bezoek waard.

Een vakantie naar Tuinezië

Een tweede optie is om op vakantie te gaan in Tuinezië. Het grote voordeel van deze vakantie is dat je je geld spaart. Dit geld kun je dan vervolgens uitgeven aan een renovatie van je tuin. Zo kun je bijvoorbeeld een zwembad laten bouwen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een veranda op maat. Deze veranda op maat zorgt ervoor dat je op een luxe manier kunt genieten van je vakantie in je eigen tuin.

https://handelsondernemingkirkels.nl/veranda-op-maat/