Bij 123 Theorie heeft iedereen een gelijke kans om te slagen!

Sta jij te popelen om je rijbewijs te halen en je eigen auto uit te zoeken? Je kunt nu de eerste stap zetten door je op te geven voor de auto theoriecursus Arnhem bij 123 Theorie. Een groot pluspunt is dat de opleiding en het examen maar één dag in beslag nemen. Veel tijd gaat het je dus niet kosten. Heb je het auto theorie papiertje op zak dan kun je met rijlessen beginnen. Gemiddeld genomen heeft iemand 38 uur rijles nodig voordat hij/zij klaar is om het praktijkexamen te doen. Met één les per week beslaat het hele traject circa tien maanden. Of deze cijfers voor jou opgaan, kan de instructeur je na de eerste les vertellen. Voor onzekere, zenuwachtige jongeren is er het ‘faalangst rijexamen’. De toegewezen examinator heeft een speciale training gehad om faalangstige mensen te begeleiden. Tijdens het rijexamen mag je indien nodig een time-out aanvragen. Het hele examen duurt een uur en twintig minuten. De daadwerkelijke rit neemt 35 minuten in beslag.

Leren in groepsverband

Zorgen dat jij zelfvertrouwen hebt en rustig blijft, daar zijn de docenten van 123 Theorie in gespecialiseerd. Voor de theoriecursus Leeuwardenslaagden veel meiden en jongens met ADHD, dyslexie en examenvrees in één keer.

Het programma is als volgt. In de ochtend worden in groepsverband alle belangrijke verkeersregels doorgenomen. Ook kan iedereen uitgebreid oefenen met examenvragen. Dezelfde middag -na een lunchbreak- wordt de hele groep naar de dichtstbijzijnde locatie van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen gebracht. In een speciaal daarvoor ingericht klaslokaal doen jullie het auto theorie examen. De toets bestaat uit vragen op het gebied van:

  1. Gevaarherkenning: gevaarlijke situaties herkennen en weten wat te doen.
  2. Kennis: feiten en regels herkennen en benoemen.
  3. Inzicht: regels toepassen en correcte beslissingen nemen.

Het standaard theorie-examen duurt 30 minuten. Voor het individueel begeleide examen en het examen met extra tijd is 45 minuten beschikbaar. De uitslag hoor je direct na afloop.

https://www.123-theorie.nl/

Auteur