Renault1916v
Image default
Bedrijven

Autosloperij Arnhem

Op zoek naar een Autosloperij in Arnhem?

Laatst heb ik afscheid moeten nemen van mijn allereerste autootje. Met bijna 117.000 km op de teller heeft mijn auto het begeven. Gelukkig gebeurde dit terwijl ik bijna thuis was. Die laatste 100 meter kon ik mijn auto zelf op de oprit duwen. Wat nu?Met mijn handen in het haar en tranen in mijn ogen ben ik naar mijn buurman gegaan. Wat moest ik nu met mijn auto? Gelukkig had de buurman antwoord op mijn vraag: Ik kon mijn auto verkopen aan de Autosloperij Arnhem.

Sloopauto verkopen Arnhem

Gelijk belde ik de Autosloperij Arnhem: Autodemontage Kanaaldijk. Hij kon diezelfde dag nog langs komen. Wat een super snelle service!

Hij keek even naar mijn auto en gaf meteen een mooie prijs voor mijn (sloop)auto. Ik moest een paar keer knipperen met mijn ogen. Die som had ik niet verwacht. Ik wilde mijn sloopauto verkopen, maar zoveel was hij toch niet meer waard? Natuurlijk zei ik gelijk ja.

Nooit gedacht dat ik zo snel en gemakkelijk van mijn sloopauto af kwam! Nu kun ik op zoek naar een nieuwe auto en heb ik er een leuk zakcentje aan overgehouden. Dankzij : Autodemontage Arnhem

https://kanaaldijk.nl/