Renault1916v
Image default
Vervoer en transport

Koelkast vervoeren Service right Koeriers

Snel en voordelig jouw koelkast vervoeren door heel Nederland? Bij Serviceright Koeriers bent u aan het juiste adres. In iedere regio van Nederland kunt u een koerier inboeken die all zorgen voor u uit handen neemt. 

Wilt u een koelkast, diepvrieskast of vrieskist kopen, inbouwen of vervangen? Op verschillende websites kunt u kiezen uit een groot assortiment nieuwe koelkasten, diepvrieskasten en vrieskisten. U kunt bij Koelkast.nl terecht voor het kopen van gewone koelkasten met een vriezer (boven, onder of intern), wijnkoelkasten en Amerikaanse koelkasten.

Via service right Koeriers kunt u eenvoudig aangeven hoeveel koelkasten u wilt vervoeren en welke dag en tijdstip het beste voor u uitkomt. Hierna kunt u in overleg met de koerier de koelkast vervoeren. Wij brengen de koelkast in goede staat van A naar B.

Ook kunt u andere soorten meubelen vervoeren zoals bank, bed, televisie en kasten. Wij van service right koeriers bieden de voordeligste tarief aan tegen een hoge kwaliteit. Snel en voordelig vervoeren? Kies dan voor service right koeriers. Met onze hoofdkantoor uit Amsterdam bedienen wij alle klanten door heel Nederland. Van Limburg tot Groningen zijn wij actief!