Renault1916v
Image default
Geschenken

Houd jouw koffie en thee altijd warm

Wanneer je koffie en thee in een normale beker of kopje schenkt, koelt deze snel af. Als je veel onderweg bent dan kan een thermosbeker de uitkomst bieden, want zo wordt jouw warme drankje niet zo snel koud. Een onmisbaar artikel dus voor elke koffie- en theeliefhebber. Speel hierop in met jouw bedrijf en laat thermosbekers bedrukken met het logo van jouw onderneming.

Thermosbekers laten bedrukken

Tegenwoordig zijn er meerdere partijen waar je kunt slagen wanneer het gaat om het bedrukken van een thermosbeker. Wij raden je aan om thermosbekers te bedrukken bij Retulp.nl. Kies jouw eigen bedrukking en ontwerp zo een gepersonaliseerde thermosbaken. Bij deze partij slaag je voor het kopen van een Retulp RVS thermosbeker. Ideaal om uit te delen aan jouw werknemers, klanten en relaties.

Verschillende mogelijkheden

Via de website van Retulp.nl kun je gemakkelijk een gepersonaliseerd ontwerp maken voor de thermosbeker. Als je niet zelf aan de slag wil gaan met het ontwerpen, is dat geen probleem! Mail dan het logo en de wensen naar het bedrijf en er wordt kosteloos een ontwerp gemaakt. Maak een keuze wat betreft de kleur en geef door hoeveel stuks je wilt hebben. De thermosbekers houden je warme drank ongeveer 4 uur warm en hebben een inhoud van 300ml. Bovendien kun je de bekers ook gebruiken voor het koud houden van smoothies. Als je een smoothie in de beker doet blijft deze ongeveer 6 uur koud.

Snel en duidelijk

De prijzen voor jouw aankopen zijn altijd meteen te vinden op de website. Op deze manier weet je meteen wat je kunt verwachten. Bovendien geldt dat je altijd vooraf een gratis digitale drukproef ontvangt, hierdoor weet je meteen waar je aan toe bent. Verder is er een snelle levertijd van 8 tot 10 werkdagen. Doe er dus je voordeel mee, plaats vandaag nog je bestelling en deel op korte termijn jouw RVS thermosbekers uit.

 

https://retulp.nl/bedrukte-flessen/