Renault1916v
Image default
Management

Great small business ideas

Deze ideeën voor kleine bedrijven zijn geschikt voor toekomstige ondernemers in een groot aantal sectoren en met een groot aantal interesses. Dus als u in aanmerking komt om een klein bedrijf te beginnen op een van de volgende gebieden, zou u wel eens serieus succes kunnen hebben door voor uzelf op te komen.

 

1. Zakelijk advies

Als je al een lange tijd in het bedrijfsleven, mensen kunnen worden schreeuwen om uw kennis en expertise binnen uw branche. Waarom zet u al die knowhow niet om in een nieuwe carrière als zelfstandig consultant? U kunt betaald krijgen om te spreken op industrieconferenties of evenementen, zitting nemen in een raad van adviseurs voor een beginnend bedrijf of uw expertise gebruiken om de strategie van een bestaand bedrijf op contractbasis vorm te geven.

 

Wat uw vakgebied ook is, het starten van een consultancybedrijf is een geweldige manier om een aanzienlijk inkomen te verdienen terwijl u op uw eigen voorwaarden werkt.

 

2. Marketingdiensten

De meeste bedrijfseigenaars hebben wel een idee van hoe ze hun bedrijf op de markt willen brengen. Het uitvoeren van dat plan, aan de andere kant, kan een heel ander balspel zijn – vooral voor nieuwe bedrijfseigenaren met weinig, of nul, marketingervaring.

 

Als een onafhankelijke marketing professional, kunt u werken met kleine bedrijven die niet over de in-house bandbreedte om hun marketing plannen uit te voeren. Schrijf hun blogs, verstevig hun SEO-strategie, genereer advertentiecampagnes, zet inbound marketingtactieken in en doe wat nodig is om hun naam in de (spreekwoordelijke) schijnwerpers te krijgen.

 

3. Onroerend goed

Als onroerend goed uw passie is, zijn er verschillende manieren waarop u andere bedrijven, of zelfs particulieren, van dienst kunt zijn met uw vastgoedbedrijf. Je zou je eigen makelaarskantoor kunnen beginnen, waar je met bedrijven of particulieren werkt om de kantoorruimte, het huis of het appartement te vinden dat bij hen past.

 

Of, je zou kunnen kopen onroerend goed van uw eigen (als je het bedrijf de financiering, natuurlijk) steeds een property manager of verhuurder, het verhuren van de ruimte aan huurders, het onderhoud van het pand en dienen als hun aanspreekpunt voor eventuele problemen. Mensen zullen altijd een plek nodig hebben om te wonen en bedrijven zullen een plek nodig hebben om zich te vestigen – waarom zou u niet het bedrijf zijn dat hen helpt tijdens hun hele reis in onroerend goed?

 

4. Planning van evenementen

Meer en meer particulieren en bedrijven huren freelance evenementenplanners in om het ontwerp, de logistiek en de coördinatie van grote evenementen te beheren. Als u houdt van elk klein detail van het coördineren van de verjaardag van uw kind of uw vader’s pensioen partij, start het aanbieden van uw Type-A diensten aan feestvierders in uw gemeenschap of binnen uw persoonlijke netwerk. Je hoeft maar één geweldig feest te organiseren om te beginnen, en je evenementenplanningsbedrijf zal van de grond komen met al die mond-tot-mond aanbevelingen.

 

5. Videoproductie

Ben jij de persoon die overal zijn camera meeneemt, of het kind dat rondliep met een videorecorder, al je familie evenementen en herinneringen opnemend? Als dat zo is, is videoproductie misschien wel een van de beste ideeën voor een klein bedrijf voor u. Met de populariteit van video op sociale media platforms en het internet als geheel, is er zeker een vraag naar mensen die video kunnen opnemen, video kunnen knippen of beide. Zelfs als je geen voorafgaande video-ervaring hebt, zoals grafisch ontwerp, zijn er tal van cursussen online die je kunnen leren hoe je video kunt knippen en bewerken met programma’s zoals Adobe of Final Cut Pro.

 

Met de vraag naar video, is dit een ander business idee dat u kunt beginnen tegen een zeer lage kostprijs, in uw eigen huis. Plus, zodra uw video’s in de wereld zijn, hebt u automatische marketing voor uw productiebedrijf.

 

6. Podcasting

Voor wie iets te zeggen heeft of belangrijke verhalen te vertellen heeft, kan overwegen een podcastbedrijf te beginnen. Met de populariteit van podcasts van kranten en andere media-aanbieders, zijn particulieren in staat geweest om op de trend in te springen – een hobby omzetten in een volwaardig bedrijf. Podcasting vereist een initiële investering in wat audio-apparatuur en bewerkingssoftware, maar eens je van start gaat, kan je zo snel groeien als je kan praten, produceren, en natuurlijk je podcast op de markt brengen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/