Renault1916v
Image default
Eten en drinken

Een heerlijk restaurant in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een restaurant in Bergen op Zoom waar u heerlijk kunt genieten – alleen, met uw partner, of met al uw familie en vrienden? Bij Brasserie La Pucelle bent u van harte welkom. Van chique high tea tot uitgebreid diner, van vergadering tot feest: bij dit restaurant in Bergen op Zoom heeft men al meer dan dertig jaar ervaring met het verzorgen van de perfecte middag of avond. Wilt u meer weten over de bijzondere locatie en over de gerechten op de kaart? Lees dan verder.

Ga uit eten in een restaurant in Bergen op Zoom

Bent u een dagje in Bergen op Zoom? Of zoekt u naar een restaurant in de omgeving, waar u lekker uit eten kunt? In het bekende Markiezenhof vindt u Brasserie La Pucelle. Hier kunt u altijd terecht. Laat u verrassen door de kaart en beleef een heerlijke avond.

Seizoensproducten uit de streek

In Noord-Brabant zijn veel heerlijke streekproducten te vinden. Dit restaurant speelt daarop in door minstens ieder seizoen de kaart te veranderen. Op die manier kan er gebruik gemaakt worden van prachtige, verse streekproducten. Daarnaast worden veel kruiden en groenten verbouwd in de historische moestuin van het Markiezenhof. Verser kan bijna niet en dat proeft u zeker terug in de gerechten op de kaart. Natuurlijk worden daar ook de bijbehorende wijnen bij geserveerd, die de beleving helemaal afmaken.

Huur het restaurant af voor een vergadering, verjaardag of feest

Zoekt u naar een geschikte plek om uw verjaardag te vieren? Brasserie La Pucelle is gevestigd in het oude Markiezenhof, het stadspaleis van Bergen op Zoom. Deze unieke en sfeervolle locatie is bij uitstek geschikt om een vergadering te houden of een feest te vieren. Het restaurant regelt graag de aankleding en de catering op uw evenement. Zo geniet u onbekommerd van een bijzondere dag.

https://www.lapucelle.nl/nl/index.html