Renault1916v
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Brievenbusbanket is een online webwinkel waar u taartjes kunt kopen die door de brievenbus passen. Brievenbusbanket heeft er lang aan gewerkt om de juiste smaken uit te kiezen en ambachtelijk gebak te produceren dat gewoon door de brievenbus geleverd kan worden. Het grote voordeel voor de ontvanger is dat het gebak op elk moment bezorgd kan worden, omdat de ontvanger hiervoor niet thuis hoeft te zijn. Dit maakt het ontvangen van een brievenbus cadeau gemakkelijk en zo nog leuker!

Taart per post 

Door het geven van een taartje per post, geeft u een unieke beleving aan de ontvanger. De ontvanger maakt het doosje open en ziet gelijk een persoonlijk bericht van de verzender. Daarna kan de ontvanger samen of alleen genieten van het heerlijke brievenbus taartje. 

Brievenbus cadeau 

Het versturen van brievenbus cadeau is voor de verzender zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste gaat u naar de webshop, u maakt een keuze uit het assortiment, u voegt een persoonlijke boodschap toe en u rekent af met IDEAL. U kunt een brievenbus taartje versturen voor verschillende gelegenheden. Valentijnsdag en Moederdag komen er weer aan, maar natuurlijk is een taartje per post ook zeer geschikt voor een verjaardag of kraam cadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen

Zit uw personeel thuis en wilt u toch nog even iets extra’s geven? Brievenbusbanket is niet alleen gespecialiseerd in een unieke ervaring voor particulieren, maar houdt zich ook bezig met brievenbus taartjes voor de zakelijke markt of zakelijke bestellingen. Van 10 tot 10.000 stuks brievenbus taartjes voor uw personeel of zakelijke relaties, niks is te gek voor Brievenbusbanket. 

U kunt ook relatiegeschenken bestellen in uw eigen huisstijl. Neem contact op met de klantenservice van Brievenbusbanket.nl voor meer informatie of om de opties te bespreken. De klantenservice van Brievenbusbanket.nl reageert doorgaans binnen 2 uur op e-mails. 

https://www.brievenbusbanket.nl/