Weet u wat een bedrijfsautoverzekering is?

Krijgt u een auto van uw werkgever? Heeft u een auto van uw eigen zaak? Dan moet u uw auto zakelijk verzekeren. Dit houdt in dat de verzekeraar de schade vergoedt die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Deze verzekering is vrij van BTW, waardoor de premie nog lager is dan dat u van Poliscounter bent gewend. Naast de standaard bedrijfsautoverzekering heeft u nog de keuze om aanvullende dekkingen aan uw polis toe te voegen. Denk hierbij aan een verzekering voor inzittenden en inkomensschade. Ook als u de auto privé gebruikt, heeft u een zakelijke bedrijfsautoverzekering nodig.

Veilig de weg op met een bedrijfsautoverzekering

U vind het belangrijk dat de medewerkers van uw bedrijf veilig rondrijden, ongeacht of ze op bezoek gaan bij uw klanten of een congres gaan bijwonen. Of hebben andere medewerkers een auto van de zaak? Dan doet u er goed aan om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij Poliscounter. Hier kunt u uw bedrijfsauto laten verzekeren op de manier zoals u dat wenst. Op de website berekent u gemakkelijk de premie, waarna u zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte op maat ontvangt. Zo wordt bij Poliscounter een bedrijfsautoverzekering gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van de medewerkers.

Specialist biedt hulp bij het vinden van een passende bedrijfsautoverzekering

Wilt u een goede bedrijfsautoverzekering afsluiten? Wilt u hiervoor echter geen te hoge premie betalen? Dat is niet eenvoudig te vinden. Er zijn immers veel verzekeringsmaatschappijen actief, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval benadert u Poliscounter. Als ondernemer heeft u de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Bij deze verzekering kunt u aanvullende modules toevoegen, zodat u een bedrijfsautoverzekering afsluit die past bij u en uw onderneming. U geniet zo van vele extra’s bij de Poliscounter bedrijfsautoverzekering. Vervangt u uw huidige bedrijfsauto? Dan kunt u de bedrijfsautoverzekering eenvoudig overzetten naar de nieuwe auto. Wel zo gemakkelijk, toch?

Auteur