Verwijder de hardnekkigste vlekken dankzij een professionele tapijtreiniger

Wilt u de hardnekkigste vlekken uit uw tapijt verwijderen? Kom dan langs bij professionele tapijtreiniger ATAR Tapijt- & Zetelreiniging. De meeste vieze vlekken of penetrante geuren haalt het reinigingsbedrijf met het grootste gemak uit uw tapijt. Blijf u niet langer schamen wanneer er visite over de vloer komt en laat de vlekken zo snel mogelijk uit uw tapijt halen. Want wat het materiaal ook is, de professionele kuisers van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgen in alle omstandigheden voor een proper tapijt. Indien gewenst kunt u naast het standaard reinigingsproces kiezen voor een extra anti-vlekcoating, waardoor vuil en vlekken nog minder goed doordringen tot de vezels van het tapijt.

Vaste tapijten met professionele tapijtreiniger op locatie

Zoals u misschien wel verwacht, draait een professionele tapijtreiniger zijn hand niet om voor hardnekkig vuil voor particulieren en bedrijven. Ook als het tapijt niet verplaatst kan worden, staan zij klaar om het proper te maken. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgt ervoor dat de tapijten waar dan ook in België weer netjes worden. Daarnaast rekenen de schoonmaakspecialisten geen verplaatsingskosten door gans België. Het vaste tapijt dat ATAR Tapijt- & Zetelreiniging reinigend, is dezelfde dag weer zo goed als nieuw. De kosten van dit proces worden berekend door middel van de grootte van het tapijt. Dankzij een extra anti-vlekbehandeling, zorgt u er zelfs voor dat vuil en vlekken nóg langer uit uw geliefde tapijt blijven.

Snelle en professionele tapijtreiniger voor losse tapijten

Wilt u dat uw zetels zonder enig probleem proper worden? Of er nu kauwgom vastzit in een wollen tapijt of wijnvlekken in een handgeknoopt tapijt: de professionals van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging maken uw meubelstuk met de grootste precisie weer proper. Na het wassen, desinfecteren en impregneren blinkt uw tapijt weer als vanouds. Het vuil is tot in de laatste vezel verdwenen. Om het vuil in de toekomst slimmer af te zijn, kunt u voor een extra anti-vlekcoating kiezen. Op die manier biedt u een extra bescherming aan uw tapijt en maken vuil en vlekken geen schijn van kans. De reinigingsdeskundigen komen uw tapijt makkelijk en snel bij u ophalen en brengen het meubelstuk binnen twee dagen weer terug. Naast het reinigen van zetels, is deze specialist ook in te schakelen voor om meubels van leder te verven.

Auteur