Verhoog uw belastbaarheid met een geavanceerde hernia behandeling

Een hernia herstelt helaas niet tot nauwelijks omdat de beschadigde tussenwervel nauwelijks voedingsstoffen aangeleverd krijgt. Wat u wel kunt doen, is uw belastbaarheid verhogen waardoor uw klachten significant afnemen! Zijn de onderzoeksresultaten bekend? In dat geval krijgt u een uiterst deskundig advies hoe uw hernia behandeling uit moet worden gevoerd. En naast dat er met geavanceerde apparatuur wordt gewerkt, doen de behandelingen er ook zeker niet voor onder. Zo wordt bijvoorbeeld een voetmeting of spinale decompressie therapie toegepast als dit voor uw hernia behandeling noodzaak is. Benieuwd naar de beste behandelmethode voor uw klachten? Wacht niet langer en neem contact op met het team van Chiropractie Munksgaard.

Een hernia behandeling: veel meer dan enkel een behandeling

Een hernia behandelen kost tijd. Tijd die wordt gebruikt om uw belastbaarheid te verhogen. Zo nemen u klachten af en kunt u uw normale leven weer oppakken. Daarom wordt u gedurende uw behandeling zo intensief mogelijk begeleid. Niet alleen wordt er tijdens uw hernia behandeling gebruik gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur. U ontvangt naast een behandeling op maat ergonomische adviezen, algemene gezondheidsadviezen en specifieke oefeningen. Hiermee wordt het herstel zoveel mogelijk bespoedigd. Professionele begeleiding, bovenop een persoonlijk behandelplan, dat wil toch iedereen? Schakel daarom het gedreven en ervaren team in van Chiropractie Munksgaard en plan het eerste kennismakingsgesprek in. Loop niet langer met pijn rond en kies voor een effectieve hernia behandeling!

Nieuwe patiënt? Begin met een eerste gesprek voordat uw hernia behandeling plaatsvindt!

U heeft een hernia opgelopen. Vervelend! Nu is het tijd om op zoek te gaan naar een goed behandelplan. Welke mogelijkheden heeft u? Wat zijn uw klachten? En wat is uw medische voorgeschiedenis? Er wordt onder andere gekeken naar uw rugklachten, aangezien deze voor iedereen weer anders zijn. Het zenuwstelsel, bindweefsel, gewrichtskapsels, tussenwervelschijven, wervels en spieren spelen hierbij een belangrijke rol. Het kan zijn dat rugklachten bij verschillende patiënten sterk op elkaar lijken, maar dit wil niet zeggen dat de onderliggende oorzaak ook hetzelfde is. Zijn uw klachten zorgvuldig geanalyseerd? Dan ontvangt u de resultaten tijdens het tweede consult en wordt en een persoonlijke hernia behandeling opgesteld.

Auteur