Vakantiepark in Frankrijk geschikte accommodatie voor iedereen

Wilt u heerlijk vakantie vieren in Zuid-Frankrijk? En heeft u in Camping Domein Loisirs de l’Ubaye de geschikte accommodatie voor u gevonden? Reserveer dan direct online! Geef uw aankomst- en vertrekdatum aan en met hoeveel personen u wenst te komen. Zodra de reservering in goede orde is ontvangen, neemt Camping Domein Loisirs de l’Ubaye contact met u op om uw reservering te bevestigen. Zowel de kampeerder als luxe vakantieganger vindt altijd een geschikte accommodatie. Ook aan de kinderen is gedacht! Zo organiseert het vakantiepark in Frankrijk creatieve middagen en kunnen kinderen altijd gebruikmaken van het verwarmde zwembad, kinderspeeltuin en andere activiteiten.

De facilitaire diensten van het vakantiepark in Frankrijk

Alle faciliteiten zijn aanwezig bij Camping Domein Loisirs de l’Ubaye, zodat u geniet van uw vakantie en heerlijk ontspant. Dit vakantiepark in Frankrijk beschikt over drie praktisch en modern ingerichte sanitairblokken, Ook kunt u gebruikmaken van de wasserette en gratis parking. Even bijkomen? Neem dan plaats in het gezellige restaurant waar u een ruime keuze heeft aan internationale dranken en menu’s. Alhoewel u op de camping zich prima kunt vermaken, is het ook een aanrader om de omgeving te verkennen. Maak een prachtige wandel- of fietstocht door de bergen, kom zonnebaden langs de rivier of beklim een van de vele rotsen.

Een vakantiepark in de Alpen van Frankrijk

Op zoek naar een plek in de Alpen waar u tot rust komt en waar u ontspant? Camping Domein Loisirs de l’Ubaye is zo’n plek en ligt in het dal van Vallei Ubaye. In de nabije omgeving vindt u bergen van wel 3411 meter hoog en de rivier ‘Ubaye’ inclusief strand. Wist u dat de weg naar de vallei de hoogst bereikbare weg van Europa is? De omgeving vraagt om ontdekt te worden vanaf het water, land of vanuit de lucht. Iedereen vindt zijn plek in het vakantiepark in Frankrijk. Tip: maak tijd vrij voor het bekijken van de wonderlijke sterrenhemel vanuit de vallei. Door de heldere lucht geniet u van duizenden sterren.

Auteur