Vakantiehuis kopen aan de Nederlandse kust? Bekijk het ruime aanbod

Als u van plan bent om te beleggen in vakantiewoningen, kiest u voor Center Parcs Vastgoed. U vindt hier een uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Nederland, België, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Naar welk land gaat uw voorkeur uit? En wat is uw budget? Dit zijn een aantal zaken waar u over na moet denken als u wilt investeren in vastgoed. Uiteraard ontvangt u altijd persoonlijke begeleiding als u een vakantiehuis wilt kopen aan de Nederlandse kust of in Frankrijk dicht bij het strand. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat u een goede investering doet. Bovendien ontvangt u bij Center Parcs Vastgoed altijd een vaste huuropbrengst, zodat u investeert met zekerheid.

Wilt u in vastgoed investeren? Hier krijgt u persoonlijke begeleiding

Bekijk het ruime aanbod aan vakantiewoningen van Center Parcs Vastgoed. Ideaal als u wilt investeren in een mooie cottage. Gaat u voor een vakantiewoning in de prachtige Duitse natuur? Of wilt u een vakantiehuis kopen aan de Nederlandse kust? In beide gevallen slaagt u bij deze specialist gegarandeerd. Op de website vindt u snel de investering die bij u past. Vanaf het oriëntatiemoment tot de aankoop ontvangt u altijd persoonlijke begeleiding. Zo geniet u optimaal van fiscaal voordeel als u ervoor kiest om te investeren in vastgoed. U ontvangt altijd een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten. Bent u geïnteresseerd? Maak dan direct een afspraak met een van de specialisten om de mogelijkheden te bespreken. 

Waarom een vakantiehuis kopen aan de Nederlandse kust?

Wat is de reden dat u wilt investeren in recreatief vastgoed? Een groot voordeel van investeren met zekerheid bij Center Parcs Vastgoed, is dat u altijd een vaste huuropbrengst heeft. Zo weet u precies wat het u oplevert, ook op lange termijn. Met Center Parcs Vastgoed kunt u zelf een vakantiehuis kopen aan de Nederlandse kust of een andere plek in Nederland, België, Spanje, Frankrijk of Duitsland. De woning blijft altijd uw eigendom en uit de gegarandeerde huurinkomsten ontvangt u altijd een aantrekkelijk rendement. Daarom kiest u ervoor om te investeren in vastgoed bij een specialist. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over leegstand of reparaties, want dat wordt allemaal voor u geregeld.

Auteur