Train op de meest efficiënte manier in deze sportschool in Heesch

Een uitdagende én toegankelijke manier om te sporten vind je bij Bodyweight Sports, een sportschool in Heesch waar je met je eigen lichaamsgewicht aan jouw fysieke gezondheid werkt. Met de begeleiding die je nodig hebt, train je hier met tientallen verschillende lichaamshoudingen aan je kracht, gewicht en natuurlijk ook je uitstraling. Hoe doe je dat? Met calisthenics, een traditionele sport uit het oude Griekenland. Deze sportschool in Heesch is dan ook niet zomaar een sportschool; hier zijn de trainers in het bijzonder gespecialiseerd in deze sportvorm. Het is de ultieme sport om jezelf stapsgewijs naar een hoger niveau te tillen. Een groot voordeel van deze sport is dat iedere leeftijdsgroep deze kan beoefenen, op welk gewenst niveau dan ook. Omdat Bodyweight Sports op het gebied van calisthenics veel ervaring heeft opgebouwd, kan iedereen – van jong tot oud – hier terecht voor een passende groepstraining. Bovendien zijn er nog diverse andere trainingen die je hier kunt volgen!

Calisthenics biedt meer mogelijkheden dan je denkt

Bij deze sportschool in Heesch weet je zeker dat je écht het gewenste resultaat bereikt dat jij voor ogen hebt. Hier neem je namelijk deel aan een groepstraining die precies bij je past. Sporten in een groep is een grote motivator om je trainingsprogramma te blijven volhouden, omdat iedereen in jouw groep ongeveer dezelfde doelen heeft gesteld. Dit is dus niet alleen een gezellige, maar ook een heel aanmoedigende manier om te sporten. Calisthenics kun je vervolgens ook bijvoorbeeld thuis blijven beoefenen, omdat je maar weinig materialen hiervoor nodig hebt. Deze sport, die in moderne termen ook wel ‘street workout’ genoemd wordt, richt zich op verschillende bewegingen die ieder specifieke spiergroepen trainen. Hiervoor gebruik je je eigen lichaamsgewicht. Je zult niet verrast zijn om te horen dat dit heel veel mogelijkheden biedt voor de training van jouw fysieke staat.  

Kies voor groeps- of personal training

Wil jij jezelf en je lichaam in topvorm krijgen door middel van Calisthenics? Dan biedt deze sportschool in Heesch jou die kans! Op de website van Bodyweight Sports vind je alle mogelijkheden die je hebt om te beginnen aan jouw nieuwe sportieve uitdaging. Wil je graag personal training volgen in plaats van groepstraining, zodat je nóg effectiever streeft naar jouw persoonlijke doel? Ook hiervoor kun je je eenvoudig online aanmelden!

https://www.bodyweightsports.nl/

Auteur