Schakel een caravan inkoop in als u de caravan niet meer nodig heeft

U heeft genoten van de vakanties met de caravan. Maar nu is het moment gekomen om de caravan te verkopen. Hij is nog in goede staat. Verkopen als particulier levert niet echt op wat u ervan had verwacht, dus wat doet u dan? Een caravan inkoop van gebruikte caravans is dan wat u zoekt. Een inkoopbedrijf heeft een commercieel doel, het verkopen van caravans. De prijs die u krijgt voor uw occasion is hoger dan wanneer u uw caravan verkoopt aan een particulier. Bij Coppens Rekreatie wordt de caravan opgeknapt, uitgerust met een van de vele voortenten, en vervolgens in de verkoop gezet. Zo maakt een ander gezin nog jarenlang met veel plezier gebruik van uw oude caravan!

Makkelijk te installeren voortenten: zo zit u er snel warmpjes bij op de camping

Vouwwagens komen bijna niet meer voor op campings. Deze zijn vervangen door campers en caravans. Waarom? Simpel, een caravan of camper is veel makkelijker! Wat mensen wel missen aan de vouwwagen is de ruimte die deze tenten bieden. Een caravan of camper is vaak toch wat kleiner dan een volledig opgezette vouwwagen. Om u meer ruimte te bieden op vakantie heeft Caravan inkoop en kampeerexpert Coppens Rekreatie een groot assortiment aan voortenten in allerlei maten, speciaal voor caravans en campers. Snel genieten van uw vakantie, luxueus kamperen en meer dan genoeg binnenruimte. Kom snel kijken in de showroom en doe alvast een indruk op via de website.

Bij welke caravan inkoop krijgt u de beste prijs voor uw caravan?

Als u uw caravan wilt verkopen, hoopt u natuurlijk een mooi bedrag te ontvangen. Gebruikt u de caravan zelf niet meer? Als u blijft betalen voor de stalling van een caravan die u niet meer gebruikt bent u dief van uw eigen portemonnee. Maar ja, dat bent u ook als u uw caravan verkoopt voor een appel en een ei. Wist u dat caravans namelijk mateloos populair zijn? Bij caravan inkoop Coppens Rekreatie zitten ze dan ook te springen om goed onderhouden occasions om aan de groeiende vraag te voldoen. Ook als u bijpassende accessoires zoals voortenten heeft, worden deze graag opgekocht door Coppens Rekreatie. Krijg de beste prijs voor uw caravan en bel vandaag nog voor meer informatie!

Auteur