Rolluiken voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar uitstekende beveiliging tegen vandalisme en/ of inbraak van uw winkel, bedrijf of woning? Overweeg dan eens het plaatsen van inbraakwerende rolluiken. Rolluiken zijn er in diverse soorten. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u kiezen uit:

  • gesloten rolluiken; optimale veiligheid, geen doorkijk mogelijk
  • perfo rolluiken; zeer veilig, en biedt 70% doorkijk voor etalages
  • buis rolluiken; veilig en maar liefst 80% inkijk in de etalage van uw winkel
  • rolluiken voor woningen en garages

Bij Celerol kunt u rekenen op de allerbeste kwaliteit en service. Al meer dan 24 jaar is Celerol de rolluiken specialist van Den Haag en ver daarbuiten. De meeste rolluiken kunnen in uw gewenste ral kleur worden gespoten, zijn voorzien van een 230V elektrische motor met maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie.

Gesloten rolluik

Er zijn vele rolluik variaties mogelijk om uw pand te beveiligen. Het gesloten rolluik is wellicht de meest bekende. De stalen constructie zorg voor een ondoordringbare barrière waardoor diefstal geen optie meer is. Het geheel wordt bouwkundig gemonteerd op kokers tot een zelfdragende constructie Het gesloten rolluik is werkelijk volledig gesloten en biedt geen doorkijk mogelijkheid. In sommige panden of winkelstraten is een dergelijke oplossing echter niet toegestaan. In dat geval kunt u kiezen voor een geperforeerd luik of een buisconstructie.

Waarom kiezen voor Celerol?

Celerol maakt in de eigen werkplaats stalen beveiligingsrolluiken volledig op maat- en naar wens.  Oplevering kan al op zeer korte termijn. Een maatoplossing is mogelijk voor ieder pand. Of u nu een pakhuis, hoekpand of winkeletalage optimaal wenst te beveiligen- onze experts hebben voor u een juiste oplossing. Heeft u interesse in een rolluik op maat? Een vrijblijvende offerte is altijd mogelijk. Ook voor rolluikreparatie of -onderhoud kunt u rekenen op het serviceteam van Celerol. Zo is de Celerol storingsdienst 24/7 te bereiken is. De monteurs met specifieke vakkennis kunnen snel handelen. Onderdelen zijn bijna altijd op voorraad en hebben uw rolluik snel gerepareerd.

https://www.celerol.nl/

Auteur