Professionele dansles voor iedereen in de regio Antwerpen

Zou je graag dansles volgen, maar dan wel van professionele dansleraren? Probeer het dan eens bij Dansschool Danzateljee in Antwerpen. Hier geven gediplomeerde en pedagogisch-didactisch onderrichte docenten leuke danslessen aan verschillende doelgroepen. Je kunt als volwassene bij hen terecht, maar ook aan kinderen worden ontzettend leuke danslessen gegeven. Uniek is dat je bij deze dansschool in Antwerpen terecht kunt voor danslessen aan hele jonge kinderen. Er wordt namelijk op een speelse manier les gegeven aan baby’s vanaf 6 weken oud. Ook aan peuters, kleuters, kinderen en tieners worden er verschillende danslessen gegeven.

Op een leuke en swingende manier aan je gezondheid werken

Natuurlijk kun je ook als volwassene terecht. Wist je bijvoorbeeld dat je bij deze dansschool in Antwerpen ook professionele zumba lessen kunt volgen? Op een leuke, swingende manier werk je dan aan je conditie en het behoud van een gezond gewicht. Wanneer je dansles gaat volgen in Antwerpen kan het! Doe je toch liever aan een andere vorm van dans? Het aanbod bij Dansschool Danzateljee is heel divers. Je kunt leren dansen in verschillende stijlen, zoals hip hop of ballet, maar ook swing, of het sexy burlesque. Van welke muziekstijl je ook houdt en welke vorm van dans je het meest aanspreekt, de leukste dansles volg je bij Danzateljee in Antwerpen.

Volg een proefles

Lijkt het jou ook wel wat om dansles te gaan volgen bij de meest professionele dansschool in Antwerpen? September is proeflessenmaand, dus dan kun je voor € 10,- per les kennismaken met een dansvorm die jou aanspreekt. Kun je niet kiezen? Koop dan de Danza Intro kaart. Met deze kaart kun je voor € 20,- vijf lessen uitkiezen, die je kunt uitproberen. Als je dan een les hebt gevolgd die je heel leuk vond, kun je je daarvoor inschrijven. Dan kun je elke week lekker komen dansen!

Auteur