Op zoek naar een kassasysteem voor een kapper? Ga voor een ICT-totaalpakket

Heeft u een eigen kapperssalon en bent u op zoek naar een kassasysteem voor een kapper? Dankzij het kappers kassa programma Tanworld, krijgt u het overzicht in uw zaak terug. Dit is de totaaloplossing voor alles op het gebied van ICT en automatisering met speciale modules voor de beauty-, kappers- en zonnebranche. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan. Kiest u voor een kappers kassa programma als Tanworld van vanBeurden? Dan kunt u direct aan de slag!

Breid uw kappers kassa programma uit met een speciale agenda module

U heeft nog steeds een papieren agenda, al bent u toe aan digitalisatie in uw kapperszaak. Is het tijd voor verandering? Kies dan voor een kassasysteem met toetsenbord en maak het uzelf gemakkelijk. Tanworld is zo’n totaalsysteem en is een kassasysteem voor u als kapper, schoonheidsspecialiste of zonnebankhouder. Het kappers kassa programma kunt u koppelen aan een speciale agenda. In deze agenda heeft u al uw afspraken, notities, herinneringen en uren in één compleet overzicht. Ook vindt u in dit overzicht de vakantiedagen, uren van de medewerkers en u kunt het gebruiken op tablets. U vergeet dus geen enkele afspraak meer met het kappers kassa programma van Tanworld!

Kies voor hardware en maatwerk met dit kappers kassa programma

Heeft u een eigen kapperszaak? Kies dan voor een kassa programma, genaamd Tanworld. Dit is een programma waarmee u alles kunt regelen van administratie tot afsprakenboek. De hard- en software wordt op locatie geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt. Het kassasysteem kan afgestemd worden op uw wensen als kapper. Ook wordt er rekening gehouden met de uitstraling van uw kapsalon en kunt u het kappers kassa programma flink uitbreiden.  Zo kunt u een interactief klantenscherm, klantenpassen, cadeaubonnen en een reclamescherm creëren. Het kassasysteem voor een kapper van vanBeurden is dus echt maatwerk en wordt afgestemd op uw onderneming! Makkelijk afrekenen met een kappers kassa programma wil toch elke ondernemer?!

Auteur