Renault1916v
Image default
Toerisme

Ontdek de wereld tijdens de meest luxe vakanties

Wilt u graag optimaal genieten tijdens uw vakantie? Kies dan voor de luxe vakanties van TravelPA. Hier boekt u rondreizen met een privéchauffeur, die u rondleidt langs alle hotspots die u moet zien in het gebeid waar u op reis bent. U logeert in luxe hotels, die er niet alleen mooi uitzien, maar waar u ook van alle gemakken voorzien bent. Toch is er geen massatoerisme. Ook dineert u in de beste hotels. Zo ontspant u totaal tijdens uw welverdiende vakantie.

De beste accommodaties op de mooiste locaties

Tijdens de luxe vakanties van TravelPA verblijft u in de meest sfeervolle accommodaties op prachtige locaties. Ziet u zichzelf al relaxen op een mooi eiland op een schitterend bountystrand? Reis dan af naar de schitterende Seychellen. De witte stranden hier nodigen uit om er met een koud drankje op te gaan liggen. Zoekt u meer privacy? Kies dan een accommodatie met een eigen strand of privézwembad. Wilt u liever naar een Europese bestemming afreizen? Ga dan bijvoorbeeld naar het schitterende Toscane. Zo geniet u van de smaakvolle Italiaanse keuken, waar veel mensen van kunnen genieten. Zeker als u bijvoorbeeld een individuele rondreis maakt langs de Italiaanse wijnranken. Onderweg stopt u om te genieten van een goede Italiaanse wijn. Maakt u zich geen zorgen over het rijden, dat doet uw privéchauffeur wel. Deze is bij veel reizen inbegrepen.

Stel zelf uw droomreis samen

Heeft u al een idee hoe uw droomvakantie eruitziet? Stel deze dan helemaal zelf samen, met hulp van TravelPA, dé specialist in luxe vakanties. Ter inspiratie ziet u al wat mogelijkheden op de website, maar er is nog veel meer mogelijk. Vertel deze specialist hoe uw ideale reis eruitziet en zij stellen hem samen. Ze regelen alles voor u, van de vluchten en accommodaties tot de privéchauffeur en de mooiste excursies. Heeft u altijd al één van de wereldwonderen willen zien of wilt u gewoon relaxen op een wit strand? Vraag deze reisspecialist naar de mogelijkheden!

https://www.travelpa.nl