Neem snel en gemakkelijk tijdelijke medewerkers aan via een payroll bedrijf in de buurt van Breda

Heeft u behoefte aan tijdelijke medewerkers, maar wilt u geen nieuwe medewerkers aannemen in verband met de hoge kosten? Sluit dan een contract af met een payroll bedrijf in de omgeving van Breda. U werft zelf uw personeel, bepaalt het salaris en hebt zeggenschap over de werknemer, maar formeel is de werknemer in dienst bij de payrollwerkgever. Met Renew Payroll als juridisch werkgever kunt u werknemen zonder zorgen. De ondernemer is de feitelijke werkgever maar heeft geen enkele arbeidsrechtelijke en juridische verantwoordelijkheden meer. Hierdoor ervaart u een veel minder stressvol ondernemerschap. Het payroll bedrijf nabij Breda maakt ondernemen sprankelend.

Laat de salarisadministratie over aan het payroll bedrijf in de buurt van Breda

Werft u nieuwe medewerkers via payrolling? Dan neemt het payrollingbedrijf de verantwoordelijkheid voor het ondernemen op zich en wordt dit bedrijf verantwoordelijk voor uw medewerkers. En dat bespaart aanzienlijk in tijd, kosten en risico’s. Renew Payroll neemt de papieren rompslomp en de bijbehorende juridische verantwoordelijkheden van u over. Een payrollbedrijf neemt alle administratieve handelingen zoals het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, jaaropgaven, ontslagprocedures, begeleiding bij ziekte en de verwerking van CAO- en wetswijzigingen uit handen. Weet u niet zeker of u een werknemer wel voor een langere tijd nodig heeft? Maak een flexibele schil door gebruik te maken van het payroll bedrijf nabij Breda. Zo schuift u vacatures niet op de lange baan. U kunt uw personeelsbestand makkelijk op- of afschalen.  

Focussen op kernactiviteiten? Geef personeelszaken uit handen aan een payrollbedrijf in Breda

De salarisadministratie is niet het enige wat een payroll bedrijf doet. Zij nemen als juridisch werkgever alles op zich, zodat u zich met het ondernemerschap kunt bezighouden, zodat uw bedrijfsresultaten verbeteren. Wat moet u zelf blijven doen? Als werkgever blijft u uiteraard de belangrijkste kernzaken zelf bepalen. Hierbij kunt u denken aan het werven van nieuwe werknemers, de hoogte van het salaris, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en andere zaken die intern van belang zijn voor de medewerkers. Er verandert niets op de werkvloer qua gezagsverhouding. Ook heeft u direct inzicht in de totale salaris- en personeelskosten. Renew Payroll is een betrouwbare payroll partner en is aangesloten bij de NBBU.

Auteur