Met live huwelijksmuziek maakt u uw huwelijk uniek

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Dan wilt u er natuurlijk een uniek en onvergetelijk feest van maken. En hoe kunt u dat nu beter doen dan met huwelijksmuziek van Duo Celliano. Dankzij deze vorm van livemuziek, weet u zeker dat er bij de aanwezigen een gevoelige snaar wordt geraakt. Zowel tijdens de ceremonie als het feest, staan de twee topmuzikanten voor u klaar om de subtielste klanken ten gehore te brengen. Pianist Hans de Leeuw en celliste Renata Karasiak dragen met hun huwelijksmuziek bij aan een verhoogde sfeer. Speel met emoties door te kiezen voor Duo Celliano. Dan weet u zeker dat u het anders doet dan anderen.

Huwelijksmuziek zoals u dat wilt

Op de dag dat u gaat trouwen, wilt u natuurlijk dat alles precies gaat zoals u dat wilt. Dat is niet meer dan logisch. Het is namelijk de grote dag van u en uw partner. Juist om die reden past Duo Celliano de huwelijksmuziek precies aan uw wens aan. Maak een keuze uit het uitgebreide repertoire van de muzikanten. Heeft u een specifiek nummer in gedachten? Dan spelen zij dat voor u! Duo Celliano oefent het nummer en zorgt ervoor dat de huwelijksmuziek precies zo is zoals u dat wenst. Op die manier bent u er zeker van dat uw grote dag precies zo is zoals u hoopt. Ervaar de kracht van livemuziek en zorg dat de muziek u raakt. Pak daarom uit tijdens uw bruiloft en ga voor unieke huwelijksmuziek.

Wanneer wilt u dat het duo huwelijksmuziek op uw bruiloft speelt?

Heeft u een trouwdatum vaststaan? En wilt u uw huwelijksmuziek laten verzorgen door Duo Celliano? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een afspraak te maken met het muzikale duo. Op die manier bent u er zeker van dat zij op uw bruiloft aanwezig zijn en vist u niet achter het net. Kies voor de muzikale specialisten de beiden een klassieke opleiding hebben gevolgd en maak uw speciale dag nóg unieker. Beluister eens de demo’s op de website van Duo Celliano en ontdek zelf wat ze voor u kunnen betekenen.

Auteur