Met een tentipi geeft u sfeer aan uw bruiloft

Voor veel mensen is hun bruiloft de mooiste en meest bijzondere dag van hun leven. Menig echtpaar besluit om flink uit te pakken voor hun trouwdag. Wilt u trouwen op een unieke locatie? Of uw bruidsfeest op een sfeervolle manier vieren? Huur dan een tentipi van Nordic Tent Solutions. Door uw bruiloft te vieren in een tipitent zet u meteen de toon voor een gezellig en karakteristiek bruidsfeest. Ga voor een avontuurlijke sfeer en beleef een trouwdag om nooit meer te vergeten. Viert u uw trouwfeest groots? Dan kunt u ook meerdere tenten huren en deze aan elkaar koppelen. Wanneer u de tenten huurt bij de specialist, wordt de tent op locatie opgebouwd en als u dat wenst wordt ook de indeling verzorgd.

Huurt of koopt u uw tentipi?

Of u nu een tentipi wilt huren of kopen, u bent ervoor bij Nordic Tent Solutions altijd aan het juiste aders. Voor welke gelegenheid wilt u een tipitent gaan gebruiken? Voor eenmalige evenementen, bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum, kunt u natuurlijk het beste een tentipi huren. Gaat het echter om een terugkerend evenement? Zoals een jaarlijks terugkerend festival of een personeelsfeest dat u regelmatig organiseert? Dan is het vaak voordeliger om de tentipi te kopen. Voor zowel het kopen als het huren van een tipitent kunt u terecht bij de specialist. Naast grote tenten voor evenementen, kunt u bij dit bedrijf ook kleine tenten kopen of huren. Leuk wanneer u gaat kamperen op een festivalcamping of juist in de vrije natuur. Bent u er al uit of u uw tipitent wilt gaan kopen of huren?

De tentipi, de ideale tent voor menig outdoor gelegenheid

Werkt u als organisator van een groot festival? Heeft u dit jaar de verantwoordelijkheid om het buurtfeest te organiseren? Of is er aan u gevraagd om dit jaar het bedrijfsfeest te regelen? Wat voor feestelijke gelegenheid u ook heeft, denk er zeker eens over na om een tentipi te huren. Met deze authentieke nomadische tent zorgt u voor een uniek en sfeervol evenement. Wanneer u een tentipi huurt bij Nordic Tent Solutions heeft u keuze uit een ruim aanbod aan verschillende tenten. Ook is het mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen en zo een heel tentdorp te bouwen. Hierdoor is er voor elk feest een maatwerkoplossing. Hoeveel gasten verwacht u op uw feest? En hoe ziet u de inrichting van de tipitenten voor zich? Wat uw wensen ook zijn, de specialist maakt het mogelijk.

Auteur