Meindl wandelschoenen zijn er in verschillende soorten en maten

Wanneer je gaat wandelen, is het belangrijk om de juiste wandelschoenen te hebben. Want de ene wandelschoen is de andere niet. Ga je wandelen in de bergen, dan heb je trekkingschoenen nodig. Ook zijn er speciale schoenen voor vlak of juist ruig terrein. Houd je van een lekkere lange winterwandeling, dan zijn warme winterlaarzen geen overbodige luxe. Natuurlijk zijn er ook speciale schoenen voor dames, heren en kinderen. Al deze verschillende soorten vind je bij Schneider Outdoor in de Meindl wandelschoenen collectie. De schoenen van dit merk zijn niet alleen geschikt voor lange wandelingen onder zware omstandigheden, maar zien er ook nog eens ontzettend modieus uit.

Schoenen voor verschillende omstandigheden

Wanneer je wandelschoenen van een goed merk als Meindl aanschaft, dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk mee doen. Daarom zijn de schoenen van Schneider Outdoor altijd van uitstekende kwaliteit. De leren schoenen worden altijd gemaakt van hoogwaardig leer. Vandaar dat de schoenen van Schneider Outdoor gemiddeld een 9,4 als beoordeling krijgen. Je wilt niet voor iedere wandeling nieuwe schoenen moeten aanschaffen, omdat de omstandigheden bij die wandeling anders zijn als bij vorige wandelingen. Gelukkig heeft Meindl ook wandelschoenen die geschikt zijn voor verschillende omstandigheden. Deze schoenen kunnen mee naar de bergen, maar zijn ook geschikt voor een Hollandse winterwandeling. Waar ga jij wandelen?

Schoenen van speciaal Identity leer

Het is natuurlijk leuk om te weten waar je schoenen vandaan komen. Daarom verkoopt Schneider Outdoor enkele schoenen die gemaakt zijn van zogenaamd “Identity leer”. Dit leer is voorzien van een nummer, waarmee je eenvoudig opzoekt waar de koe vandaan komt waar het leer van je schoenen van gemaakt is. Meindl garandeert dat de koeien een prettig en lang leven hebben gehad in een schitterende Alpenweide. Zo draag je de schoenen met een extra goed gevoel. Zijn de schoenen toch niet helemaal naar wens? Schneider Outdoor geeft een levenslange garantie op haar producten, wat betreft materiaal- en productiefouten.

https://www.schneideroutdoor.nl/

Auteur