Leer je collega’s beter kennen tijdens een escape room in Amsterdam

Leer je collega’s beter kennen door interactieve raadsels en spellen. Een escape room met unieke setting is absoluut een aanrader voor elke teambuildingsdag. Je doet je reservering eenvoudig online voor een groep tot wel 150 personen. Escape Factory in Amsterdam biedt bovendien het unieke concept ‘Escape Race’ aan. Hierbij zijn er acht gespiegelde kamers, waarin verschillende teams het tegen elkaar op nemen om als eerste te ontsnappen. Racen kan in teams tot vijf personen en voor groepen tot en met vijftig personen. Na jouw ontsnappingspoging is het mogelijk om een diner te houden of te genieten van een van onze andere activiteiten, zoals een pub-quiz of een rondvaart op de Amsterdamse grachten.

Het Wilde Westen vind je in een escape room in Amsterdam

Leven als een cowboy of indiaan willen we allemaal wel! In de Wild Joe escape room in Amsterdam ben je voor 60 minuten een cowboy in de saloon. In dit spel van Escape Factory probeer je de geheimen van de cowboys in de saloon te ontmaskeren en binnen een uur de code te kraken om weer buiten de saloon te komen. Je speelt dit spel met drie tot vijf personen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit spel in teams tegen elkaar te spelen en er een echte race van te maken. Reserveer online je spelmoment en kom naar Escape Factory nabij Amsterdam-Centraal. We beschikken over een gratis, ruime parkeerplaats.

Organiseer een uniek dagje uit met een escape room en iPad-spel in Amsterdam

Bent u op zoek naar leuke activiteiten voor een grote groep? Denk dan aan een iPad-spel door de straten van Amsterdam. Daarnaast is het mogelijk om iedereen beter te leren kennen in een escapre room met unieke setting. Escape Factory biedt groepsarrangementen aan voor groepen tot 180 personen. Je kan naast de Escape Room Experience ook gebruik maken van vergaderzalen en een lounge. Daarnaast bieden we verschillende lunch- en dinerbuffetten aan. Na de escape room is het ook mogelijk om Amsterdam te verkennen via een privérondvaart op de grachten of een iPad-spel. We voorzien indien gewenst ook een avondactiviteit, zoals een pub quiz. We organiseren de perfecte dag voor jouw familie of bedrijf.

 

Auteur