Kom langs bij de racefiets specialist of maak een afspraak

De medewerkers van Konijn Cycling Centre zijn de racefiets specialist in Friesland; ze weten alles over deze sportfietsen. Zij helpen u in elke stap van het proces, van fiets tot uitrusting en afstelling. De medewerkers van dit bedrijf zijn u graag van dienst in de winkel te Hoorn tijdens de openingstijden van dinsdag tot zaterdag. Komen deze tijden u niet uit? Dan kunt u bij hen voor het kopen van uw racefiets ook terecht op afspraak na sluitingstijd. Dit is slechts een van de vele diensten die zij graag verlenen voor klanten die net als ons gepassioneerd zijn door fietsen.

De beste service vindt u bij de racefiets specialist

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat u kunt vertrouwen met uw kostbare racefiets? Reken dan op Konijn Cycling Centre. Zij zijn de specialist op het gebied van racefietsen in Friesland met uitgebreide kennis en ervaring met deze fietsen. Bij deze winkel kunt u terecht voor een kleine servicebeurt voor een controle op slijtage en een herafstelling van uw fiets. Dit kunt u best jaarlijks laten uitvoeren. Echter bieden zij ook grote servicebeurten waarbij uw fiets helemaal uit elkaar wordt gehaald, gecontroleerd en gesmeerd. Ze vervangen bovendien nooit onderdelen zonder dit eerst met u te bespreken. Werd de fiets in deze winkel verkocht? Dan krijgt u korting. Echter kunt u met elke racefiets terecht bij Konijn Cycling Centre voor een uitstekende service.

De racefiets specialist met een passie voor fietsen

Het team van Konijn Cycling Centre meet zich niet zomaar de titel van racefiets specialist aan. Zij hebben namelijk heel wat kennis en ervaring vergaard over deze fietsen. Zo kunnen ze u altijd het beste advies geven en u helpen met het uitkiezen van de perfecte fiets. Als racefiets specialist staan zij u bij in elke keuze die u maakt. Ze helpen u uw fiets uitkiezen en afstellen aan de hand van uitvoerige fietsmetingen. Ook geven hun medewerkers raad rond de juiste uitrusting. Bovendien kunt u bij hen terecht voor een grondig en nauwkeurig onderhoud van uw racefiets. De organisatie staat u bij van begin tot eind, daarom zijn zij de racefiets specialist bij uitstek.

Auteur