Klassieke huwelijksmuziek naar uw wens

Vaak weten u en uw toekomstige echtgenot(e) al precies wat voor muziek er tijdens de bruiloft gespeeld moet worden. Het muziekduo Duo Celliano weet precies hoe uw gewenste muziek in klassieke stijl opgevoerd kan worden. Duo Celliano bestaat uit een pianist (Hans de Leeuw) en een celliste (Renata Karasiak). Wanneer u dit getalenteerde duo inschakelt voor uw bruiloft of huwelijksfeest, overleggen zij met u welk huwelijksmuziek gespeeld wordt tijdens uw huwelijksfeest. Zij bieden een passend repertoire dat voor elke gast op uw bruiloft verrassend in de oren zal klinken. Daarnaast kunt u kiezen voor eigen nummers, die Duo Celliano nauwkeurig voor u instudeert en deze in eigen klassieke stijl opvoert. Voor originele huwelijksmuziek bent u bij dit muzikale duo dus aan het juiste adres.

Creëer een perfecte sfeer op uw huwelijksdag met originele muziek

Bij een bijzonder huwelijk hoort bijzondere huwelijksmuziek. Dit zorgt voor een unieke en chique sfeer, wat natuurlijk helemaal past bij een bruiloft waarbij iedereen op zijn best gekleed is. Wat is er  mooier dan een repertoire van klassieke melodieën tijdens de ceremonie? Bij Duo Celliano heeft u een oneindig ruime keuze uit muziekstukken die u op de feestelijke dag wilt horen. Het duo is dan ook zeer getalenteerd en heeft jaren ervaring met klassieke instrumenten en de bijbehorende muziekstijlen. Wilt u echt iets bijzonders en kiest u normaal gesproken voor moderne muziek? Ook dit is voor hen geen probleem, want de combinatie van een cello en een piano biedt de mogelijkheid om ook de populaire nummers van vandaag de dag op te voeren. Het warme geluid van de cello en het harmonieuze geluid van de piano vormen samen een prachtig geheel.

Jarenlange ervaring op het gebied van ceremoniële muziek

Voor elk type ceremonie staat dit duo met een prachtig repertoire voor u klaar, of het nu gaat om uitvaart-, diner- of huwelijksmuziek. Ze hebben ervaring met Latin, jazz, pop, chansons, harmonie- en symfonieorkesten, zowel met de bijbehorende instrumenten als op het podium. Alle muziek kan op locatie worden gespeeld, zowel binnen als buiten. Bent u geïnspireerd? Maak kennis met hun talent en de hoge kwaliteit van hun muziekopvoeringen op maat. Beluister de demo’s en plan een afspraak in met Duo Celliano.

https://www.duocelliano.nl/

Auteur