Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Kies een jacht bij deze bootverhuur in Zeeland en geniet van een heerlijke vaarvakantie

Als er één plek is waar u helemaal tot rust komt, dan is het wel al varend over de zee. Door het geluid van de omslaande golven, de overvliegende meeuwen en de zon hoog aan de hemel waant u zich in een prachtige omgeving. Een vaarvakantie is dan ook een echte aanrader om optimaal te relaxen. Bent u niet in het bezit van een eigen boot? Dan is het mogelijk om een luxe boot of jacht te huren bij Waterfront Jachtcharter in Zeeland. Zij hebben goed uitgeruste en schone jachten waarmee u een heerlijke vaarvakantie tegemoet gaat.

Luxe jachtverhuur en bootverhuur

Waterfront Jachtcharter heeft haar bootverhuur gevestigd in Kortgene, te Zeeland. Vanuit hier is het mogelijk om een onvergetelijke vaarroute langs het Deltagebied of daarbuiten af te leggen. Deze bootverhuur in Zeeland verhuurt enkel luxe charterschepen die perfect zijn uitgerust en van binnen en buiten perfect schoon zijn. Zo vaart u in alle comfort uit in een luxe jacht met uw gezelschap. Bovendien zorgt deze bootverhuur in Zeeland dat u van alle gemakken voorzien bent op uw luxe zeiljacht. Daarom zijn onder andere de bedden opgemaakt, maakt u gebruik van kuipkussens, zijn er Rituals toiletartikelen aanwezig en zet u een heerlijke koffie met de Nespresso machine die aan boord is. Uw luxe jacht of boot is dan ook klaar voor vertrek. Weet u al waar u heen wilt? De medewerkers van dit bedrijf helpen u graag met het uitstippelen van een mooie vaarroute. Verken het Deltagebied, bekijk zeehonden bij het Veerse Meer of bezoek diverse romantische eilandjes in het Grevelingenmeer.

Geniet van een welverdiende vakantie op het water

Bij Waterfront Jachtcharter kunt u genieten van een welverdiende vakantie op het water. Heeft u de gewenste motorjacht gevonden bij deze bootverhuur en wilt u Zeeland ontdekken? Bekijk vooraf de tarieven en bepaal hoelang u wilt dat uw unieke vaarvakantie duurt. Bent u niet in het bezit van een vaarbewijs? Geen probleem. Al hun schepen zijn namelijk vaarbewijsvrij. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.