Je kinderfeestje wordt een onvergetelijke dag bij deze speeltuin in Brabant

Als je binnenkort jarig bent en dat graag wilt vieren, mag daar flink voor uitgepakt worden natuurlijk. Wat is nu een leukere manier dan je kinderfeestje te vieren in een grote binnenspeeltuin in Brabant? Bij Billybird Park Hemelrijk in Volkel heb je de keuze uit een binnen- en buitenspeeltuin. Het maakt dus niet uit of het goed of slecht weer is, hier hebben jullie het altijd naar je zin! Het park biedt volop speelplezier. Iedere woensdag- en vrijdagmiddag worden er theatervoorstellingen gespeeld om er een nog leukere dag van te maken. De dag sluit je leuk en lekker af met heerlijke broodjes of lekkere frietjes. Wanneer ga jij jouw kinderfeestje vieren?

Beleef een leuke dag in de speeltuin in Brabant met een hele groep

Ben jij de aangewezen persoon om het komende schoolreisje, bedrijfsfeest, groepsuitje of een andere dag te organiseren? Dan is het goed om te weten dat je hiervoor perfect terecht kunt bij Billybird Park Hemelrijk. Deze speeltuin in Brabant biedt alle faciliteiten en attracties om er een onvergetelijke dag van te maken. Enorm leuk voor kinderen, maar ook voor collega’s! Voeg een smakelijke barbecue toe om de dag af te maken. Organiseer je een familiedag? Dan heb je de keuze uit drie verschillende arrangementen, waarbij de toegang tot het park altijd zit inbegrepen. Bekijk snel alle mogelijkheden en organiseer het komende feest!

Zorgeloos spelen in de speeltuin in Brabant met diverse voorzieningen

Ga je een dagje heerlijk spelen in de mooie binnen- en buitenspeeltuin van Brabant? Dan ben je zeker van diverse voorzieningen die jou garanderen dat je een leuke en zorgeloze dag hebt. Zo is er een bewaakte parkeerplaats aanwezig voor auto’s, fietsen en bussen. Een babyroom is aanwezig om de allerkleinsten te verzorgen tijdens het leuke dagje uit. Is er nog werk te doen? Op het boventerras in de binnenspeeltuin Zeeroversland zijn acht werkplekken waar rustig gewerkt kan worden. In de zomer is een reddingsbrigade aanwezig die oog houdt op alle spelende mensen bij het strand. Zo beleef jij veilig veel plezier tijdens het dagje uit!

Auteur