Investeren in een vakantiewoning in Spanje doet u met een langlopende huurovereenkomst

Bent u op zoek naar een mooi vakantiehuis in een recreatiepark? Een duurzame investering vindt u als u kiest voor een vakantiewoning in Spanje. Deze vindt u bij Center Parcs Vastgoed. Deze professionals begeleiden u persoonlijk vanaf de eerste kennismaking tot aan het ondertekenen van de akte bij de notaris. Als u bij deze organisatie gaat investeren in vastgoed, krijgt u een langlopende huurovereenkomst van circa 15 jaar. Hierbij krijgt u een gegarandeerde huurinkomst, onafhankelijk van de bezetting van de woning. Klinkt dit ook als muziek in uw oren? Center Parcs Vastgoed organiseert op regelmatige tijdstippen verkoop- en informatiedagen op de verschillende projectlocaties. Zo heeft u uitgebreid de kans om de investeringsmogelijkheden te bekijken. Bekijk op de website snel de aankomende infomomenten en meld u aan.

Investeren in vastgoed doet u bij een sterk merk

Als u een vakantiewoning wikt kopen, verwacht u uiteraard een aantal zekerheden. Bij Center Parcs Vastgoed bent u er dan ook zeker van dat u deze krijgt. Deze organisatie heeft immers al meer dan 50 jaar ervaring in de begeleiding bij het investeren in een vakantiewoning in Spanje, Nederland, Duitsland of een andere locatie in Europa. Het aanbod van deze organisatie verandert regelmatig. Bekijk daarom zeker de mogelijkheden en reageer snel op de vakantiewoning van uw dromen. Ook is het mogelijk een virtuele tour te volgen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de afwerking en de sfeer van de woning.

 

Beleggen zonder stress doet u door te investeren in een vakantiewoning in Spanje

Wilt u genieten van de zon bij uw eigen vakantiewoning in Spanje? Dan wilt u niet de stress rond het onderhoud en de verhuur? Dan is het een goed idee om te investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed. Hierbij blijft Center Parcs verantwoordelijk voor de exploitatie van uw woning en het vakantiepark. Daarnaast krijgt u onafhankelijk van de bezetting van uw woning gegarandeerde huurinkomsten. Bovendien neemt Center Parcs Vastgoed het onderhoud helemaal op zich. Op die manier kunt u optimaal genieten aan de Costa del Sol of een andere locatie in Europa. Bekijk snel de beschikbare recreatiewoningen op de website en plan een kennismakingsafspraak in.

Auteur