Renault1916v
Image default
Sport

Indoor tennis in regio Amsterdam heeft meerdere voordelen

Speelt u graag indoor tennis nabij Amsterdam? Bijvoorbeeld met vrienden, collega’s of uw partner? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht. De tennishal is namelijk goed bereikbaar vanuit Amsterdam en omliggende plaatsen. Daarnaast beschikt de hal over uitstekende tennisbanen waar u heerlijk kunt tennissen. In de hal komt bijvoorbeeld ook veel daglicht naar binnen dankzij de dakramen. Zo heeft u haast het idee dat u buiten tennist, maar bent u niet afhankelijk van het weer. U heeft bijvoorbeeld geen last van wind, regen of kou, maar profiteert juist van optimale omstandigheden om te tennissen. Indoor tennis bij deze tennishal in de buurt van Amsterdam kent dus enkel voordelen.

Een sfeervolle horecagelegenheid in hetzelfde pand als de tennisbanen

Na een fanatiek potje indoor tennis in regio Amsterdam heeft u waarschijnlijk honger en in ieder geval dorst. Dan is het fijn dat er in de tennishal een horecagelegenheid aanwezig is waar u een hapje en een drankje kunt doen. Zo sluit u een sportieve ochtend, middag of avond op een gezellige manier af. Ook hiervoor bent u bij tennishal De Ronde Venen op de juiste plaats. In de tennishal bevindt zich namelijk een sfeervolle horecagelegenheid waar u iets kunt eten en drinken. Mede hierdoor is het ook mogelijk om een bedrijfsevenement te organiseren dat sport en catering combineert.

Reserveer online een tennisbaan of informeer naar de mogelijkheden

Wilt u een tennisbaan huren? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden om een bedrijfscompetitie te organiseren bij tennishal De Ronde Venen? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over uw opties, beantwoorden uw vragen en voorzien u waar nodig van advies. Wanneer u enkel een losse baan wilt reserveren, hoeft u niet per se contact op te nemen. U kunt dit namelijk ook eenvoudig online doen, via de website van de tennishal.