In een vakantiehuis op een prachtig park zijn honden toegestaan

Wilt u graag op vakantie in Nederland? Maar weet u niet goed waar u uw hond moet laten? Uw trouwe viervoeter is van harte welkom op Recreatiepark De Groote Vliet, waar u samen met uw hond geniet van een heerlijke vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Het park heeft voldoende faciliteiten, is de ideale plek voor een karpervisvakantie en heeft twee hondentoiletten. Ook buiten het park zijn er mooie gebieden om uw hond uit te laten. Denk bijvoorbeeld aan natuurgebieden De Vooroever en het Nesbos, waarvoor u alleen maar de dijk hoeft over te steken. De hond mag in deze gebieden onaangelijnd lopen, waardoor uw viervoeter de ruimte krijgt om flink te rennen en heerlijk te spelen.

Heerlijk met de hond op vakantie in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

Uw vakantie doorbrengen op een vakantiepark dat gelegen is in een waterrijke omgeving? Waar in de omgeving en op het park zelf voldoende te doen is? Dan denkt u aan Recreatiepark De Groote Vliet, waar u een comfortabel vakantiehuis vindt dat van alle gemakken is voorzien én waar honden zijn toegestaan. Uw trouwe viervoeter mag zeker mee op vakantie. Op dit hond vriendelijke vakantiepark zijn twee hondentoiletten, maar ook in de nabije omgeving is er voldoende wandelgelegenheid. U bent zo in de natuurgebieden De Vooroever en De Nesbos, waar uw hond de ruimte krijgt om een stuk te gaan rennen. Bent u daarnaast ook fervent visser? Dan mag een bezoek aan de karpervisvijver van dit recreatiepark zeker niet ontbreken.

Kies het ideale vakantiehuis op een park waar honden zijn toegestaan

Op vakantie met uw hond in Nederland? U wilt uw viervoeter niet thuis achterlaten. Dat is ook erg logisch, want uw hond verdient natuurlijk het beste! Neem daarom uw hond mee en boek een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Deze vindt u op Recreatiepark De Groote Vliet, waar u samen met uw hond geniet van een natuurrijke omgeving. Op het park is er voldoende te doen. Huur een boot en ga een dagje varen, speel een potje tennis op de tennisbaan of beleef de ideale karpervisvakantie door de grote visvijver. Sluit de dag goed af met een heerlijk diner in het eetcafé op het recreatiepark.

Auteur