Renault1916v
Image default
Attracties

In deze indoor speeltuin nabij Tilburg beleeft ieder kind een onvergetelijke tijd

In de indoor speeltuin Kids Wonderland, tussen Breda en Tilburg, beleven u en uw kinderen gegarandeerd een onvergetelijk dagje uit. Hier is er meer dan genoeg te doen in zowel de binnen- als buitenaccommodatie. Kids Wonderland is van woensdag tot en met zondag geopend en biedt verschillende arrangementen voor onder meer kinderfeestjes en schoolreisjes. Ook is er een mogelijkheid om hier uw zomervakantie met de kinderen te vieren. Zoekt u dus een leuke indoor speeltuin in de buurt van Tilburg om uw kind(eren) en hun vriendjes en vriendinnetjes de tijd van hun leven te geven? Zoek dan niet verder dan Kids Wonderland, gevestigd in Molenschot!

De verschillende mogelijkheden bij deze binnen- en buitenaccommodatie

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig en wilt u dit groots vieren in een indoor speeltuin in de buurt van Tilburg? Dan biedt deze accommodatie een speciaal arrangement voor kinderfeestjes waar ieder kind zeker gelukkig van wordt. Dit arrangement bevat uiteraard toegang tot de activiteiten van Kids Wonderland, maar ook een gereserveerde tafel waar iedereen bij elkaar kan komen. De kinderen genieten van onbeperkt ranja en de jarige krijgt een leuk cadeautje mee naar huis. Wilt u een schoolreisje organiseren naar een indoor speeltuin nabij Tilburg? Kies dan voor dit speciale arrangement. Iedereen ontvangt een toegangskaartje voor Kids Wonderland en de begeleiders krijgen gratis entree. Ook bij dit arrangement is er onbeperkt ranja en de auto’s en/of bussen mogen gratis worden geparkeerd op het terrein.

Vraag naar meer informatie of reserveer direct uw bezoek

Bekijk deze en de vele andere mogelijkheden op de website van de indoor speeltuin Kids Wonderland in Molenschot, nabij Tilburg, en reserveer eenvoudig uw bezoek door contact op te nemen met de medewerkers. Met hen bespreekt u ook de mogelijkheden tijdens uw bezoek, zodat u goed voorbereid met de kinderen op pad gaat. Heeft u verder nog vragen over de opties? Ook dan staan zij u natuurlijk graag te woord.

https://www.kidswonderland.nl/