Het crematorium voor dieren waar u waardig afscheid neemt van uw huisdier

Amsterdam D.U.C. is het crematorium voor dieren waar u alle tijd en ruimte krijgt om op een prachtige manier afscheid te nemen van uw harige vriend. Herdenk de mooie momenten van uw kat of hond en kies voor een crematie waar u terugblikt op de tijd die jullie samen hadden. Bij Amsterdam D.U.C. bepaalt u zelf of u uw huisdier laat begraven of cremeren. Of dat nu een vogel, knaagdier of kat is. De medewerkers van het dierencrematorium bespreken met u uw wensen en eisen. Op die manier bent u er zeker van dat de crematie van uw hond, kat of ander dier op een prachtige manier verloopt.

De mogelijkheden bij het crematorium voor dieren

Wanneer u voor Amsterdam D.U.C. kiest, gaat u voor een crematorium waar alle dieren met grootste respect verzorgd worden. Ga voor een sobere afscheidsruimte en geef uw geliefde huisdier een stille en rustige plek waar u alle tijd heeft om afscheid te nemen van uw geliefde vriend. De crematie van een hond, kat of knaagdier wordt vormgegeven op de manier hoe u dat voor ogen heeft. Geef uw huisdier terug aan de natuur en geef hem of haar een laatste rustplaats op de asweide van het crematorium voor dieren. Wilt u de as liever mee naar huis nemen? Kies dan voor een urn van ongeglazuurd aardewerk en denk op ieder moment van de dag terug aan de avonturen die jullie met elkaar beleefd hebben.

Wilt u uw huisdier begraven? Ook daar helpt het crematorium voor dieren u mee

Het crematorium voor dieren staat u bij tijdens de crematie van bijvoorbeeld uw hond. Na de crematie heeft u de mogelijkheid om de as op de grote asweide van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. uit te strooien óf om de overblijfselen in een urn mee naar huis te nemen. Wilt u liever uw hond, kat, knaagdier of vogel begraven? Ook dat is mogelijk bij het dierencrematorium. Kies voor een prachtige groene omgeving en geef uw lieve vriend terug aan de natuur. Doordat u de begraafweide iedere dag kunt bezoeken, bepaalt u zelf wanneer u langs wilt komen om uw gestorven huisdier te herdenken.

Auteur