Heeft u speciale wensen voor uw catering in de regio Tilburg en de rest van Brabant?

Wanneer u veel gasten ontvangt, zijn er vast mensen bij die speciale dieetwensen hebben. Laat de catering dan verzorgen door de specialist vlakbij Tilburg, van waaruit ook de rest van Brabant en Nederland bediend wordt. Zijn er bijvoorbeeld vegetariërs onder uw gasten? Bij Buffetkampioen.nl hoeven zij zich niet te beperken tot groente, maar kunnen zij gebruikmaken van het uitgebreide Buffet Vega, met onder andere groenteballetjes en vegetarisch gehakt. Voor mensen die Halal willen eten is er het Halal buffet zonder varkensvlees. Wanneer uw gasten last hebben van voedselallergieën, kunnen zij gebruikmaken van het buffet Allergenenvrij, met verschillende allergenenvrije producten. 

Ook onbeperkt drinken bij de catering specialist van Brabant 

Er zijn heel veel aanbieders van catering in de regio Tilburg, in Brabant en daarbuiten. Bij Buffetkampioen heeft u echter de keuze uit bijzondere gerechten en bijvoorbeeld vegetarische gerechten of halal gerechten. U maakt uw feest helemaal compleet met het onbeperkte drankpakket. De drankjes worden koel geleverd en u wordt desgewenst bediend door uw privé barman. U heeft een ruime keuze uit bieren, frisdranken en wijnen en de drankjes worden lekker koud gehouden met ijsklontjes. En eventuele overschotten en alle afwas neemt Buffetkampioen.nl gewoon weer mee. Zorgt u voor het uitnodigen van een gezellige groep gasten, dan doet Buffetkampioen.nl de rest! 

Feestelijk genieten met de feestelijke buffetten van de catering specialist in de regio Tilburg

Krijgt u gasten met Kerst of tijdens andere feestdagen? Buffetkampioen heeft hiervoor heerlijke speciaalbuffetten. U geniet dan van heerlijke luxeproducten als varkenshaas, zalmtournedos en heerlijke salades, Schwarzwalder Schinken met meloen en stoofpeertjes voor erbij. De keuze uit bijzondere gerechten is heel groot. Voor iedere gelegenheid heeft Buffetkampioen.nl de ideale buffetten mét servies, bestek en andere bijbehorende producten . Zo wordt het extra genieten. En maakt u zich geen zorgen over de afwas. Die doen wij wel. Uw feest wordt tot in de puntjes verzorgd. Voor een catering service in de regio Tilburg en de rest van Brabant, die uw feest van A tot Z regelt, moet u bij Buffetkampioen.nl zijn!

Auteur