Gezellig restaurant in Oss

Brasserie La Colline is een sfeervol restaurant in Oss waar je heerlijk kunt lunchen, dineren en borrelen. Of je nu een hapje wilt eten met vrienden, familie of collega’s: in deze brasserie ben je van harte welkom. Laat je verrassen door de heerlijke gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een panini kipfilet of brie als lunch? Of een heerlijk driegangenmenu als diner? Ook voor een borrelarrangement kan je hier terecht. Dit is zeker een aanrader als je iets te vieren hebt met vrienden of collega’s. Bij La Colline is het altijd gezellig. Niet voor niets wordt deze brasserie ‘de huiskamer van Oss’ genoemd. Gezelligheid kent geen tijd en daarom ben je in deze brasserie van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat welkom.

Een echt familiebedrijf

La Colline in een prachtig restaurant in Oss, dat gerund wordt door de horecafamilie Jordaans. Koos Jordaans had de droom om een mooie brasserie te beginnen in Oss, waar het altijd gezellig is voor jong en oud. Geïnspireerd door de brasseries en grand-cafés in Frankrijk, opende in 2000 La Colline haar deuren. Het werd een plek waar verhalen worden gedeeld én ontstaan. Zo zijn er huwelijksaanzoeken gedaan, ideeën ontstaan en talrijke mooie momenten beleefd. Inmiddels heeft Gert Jordaans de zaak overgenomen en toont ook de jongste generatie interesse in de brasserie. De passie die de familie heeft voor haar zaak is iedere dag te zien. Zeven dagen per week bereiden zij de heerlijkste gerechten, uiteraard geserveerd met een glimlach.

Reserveer bij deze unieke brasserie in Oss

Brasserie La Colline te Oss is een restaurant en ontmoetingsplek voor iedereen. Het hele gezin kan hier heerlijk eten en zich prima vermaken. Kom langs en ervaar de unieke samensmelting van bourgondisch Oss met Franse levensvreugde. Deel en creëer verhalen en beleef onvergetelijke momenten met de mensen om je heen.

Auteur