Geniet van lekker en origineel eten op uw locatie in Antwerpen met catering

Wanneer Belgen feesten, is het eten een belangrijk onderdeel ervan. Heeft u al nagedacht over hoe u uw gasten verrast met lekkere gerechten? Dan is het een leuk idee om een foodbike in te huren van JÖRD Homecooking & Catering. Deze professionele catering uit Antwerpen komt langs met lekkere Scandinavische hautdogs, waarbij u zelf kiest uit diverse toppings en sauzen. Dit is een absolute publiekslieveling bij kinderen op een communiefeest of tijdens een dansfeest om de dansbenen te smeren! U kunt de catering aan huis van JÖRD Homecooking & Catering ook inschakelen voor een professionele barbecue, Scandinavisch ontbijt of diverse buffetvormen. Alles wat de cateraar aanbiedt, is altijd op maat van uw wensen. De gerechten worden met de grootste zorg en verse ingrediënten bereid.

 

Een avond genieten zonder zorgen dankzij een heerlijk menu van een catering uit Antwerpen

Wanneer u een gezellig diner houdt bij u thuis, hoeft u niet per se de hele avond zelf in de keuken te staan. Laat daarom een catering aan huis in Antwerpen bezorgen door JÖRD Catering & Homecooking. Dit gespecialiseerd bedrijf stelt een menu samen met verse gerechten en lokaal geteelde groentes. Hierbij krijgt u ook als u dat wenst dranken aangeboden, die perfect passen bij het smaakpallet van het eten. Daarnaast wordt er ook altijd rekening gehouden met allergieën. Wilt u graag een originele tafelbekleding met bloemen en uniek servies? Dan zorgt de professionele cateraar hier graag voor.

 

Scandinavisch genieten tijdens een catering aan huis op uw locatie in Antwerpen

Droomt u ook weg bij lekker eten? En wilt u graag eens proeven van de Scandinavische keuken samen met uw gasten? Schakel dan de catering van JÖRD Homecooking & Catering in voor uw volgende feest in Antwerpen of omgeving. U heeft keuze uit een walking dinner, een buffet of het serveren van gerechten aan tafel. Wilt u de gezelligheid nog verhogen? Dan is het een leuk idee om te kiezen voor sharing dishes. Gaat uw feest tot in de vroege uurtjes door? Laat het feest dan doorgaan met een Scandinavisch ontbijt met of zonder bubbels.

Auteur