Geef uw evenement een unieke draai door een rad van avontuur te kopen

Bij Spetr hebben ze maar één doel: uw bedrijf, merk of event eruit te laten springen! Heeft u bijvoorbeeld een evenement op de planning staan waar u wilt opvallen? Of een beurs waarbij u potentiële klanten wilt aantrekken? De specialisten van dit bedrijf bedenken en realiseren concepten. Daarnaast zijn ze kritisch, zetten ze de koers uit en adviseren ze u waar nodig.

Spring eruit met een gepersonaliseerd spel

Een leuke manier om interactie met uw doelgroep aan te gaan, is middels een gepersonaliseerd spel. Door 4 op een rij of een rad van avontuur te kopen maakt u op een ontspannende wijze kennis met potentiële klanten. Daarnaast is het ook ideaal voor de kinderen van deze potentiële klant. Zij vermaken zich dan terwijl u op uw gemak zaken doet. Door een spel te plaatsen bij uw evenement of op een beurs, zorgt u dat u eruit springt. Dit originele concept trekt de aandacht en verhoogt het bezoekersaantal.

Een op maat gemaakt concept

Wanneer u een rad van avontuur wilt kopen bij dit bedrijf is maatwerk mogelijk. Of het nu gaat om de verpakking van een product, een display, de inrichting van beurs, evenement, festival of kantoor – een goede presentatie is belangrijk voor uw bedrijf. Geef uw product, stand of inrichting de uitstraling die het verdient. Laat het bedrukken met een logo of laat de huisstijl terugkomen. Zij zorgen dat alles op maat gemaakt is. Daarbij maakt het niet uit of u 1 of 10.000 stuks koopt.

Doe inspiratie op

Heeft u al een idee in gedachten of zou u graag wat meer inspiratie willen opdoen? De specialisten van Spetr vertellen u graag meer. Wanneer u een rad van avontuur wilt kopen is het mogelijk om zelf invulling te geven van het spel. Laat de bezoekers iets winnen of doneren en u trekt gegarandeerd geïnteresseerden. Neem contact op met dit bedrijf voor meer informatie of advies.

https://www.spetr.nl/

Auteur