Een varende feestlocatie in Maastricht

Geeft u een feest? Bijvoorbeeld om een huwelijk of jubileum te vieren? Dat vraagt om een unieke feestlocatie, zoals een boot die vaart langs de mooiste plekjes van Maastricht. Bij Rederij Stiphout kunt een boot huren voor een dag-, middag- of avondprogramma. Alle schepen van deze rederij bieden comfort, luxe en een prachtig uitzicht. Tijdens de vaartocht zorgen de medewerkers voor heerlijk eten en drinken. Ook kunt u cocktails drinken in de scheepsbar en dansen op de dansvloer. En wilt u graag wat entertainment? Doordat Rederij Stiphout samenwerkt met diverse artiesten- en theaterbureaus, kan ook dit geregeld worden. Een DJ, dansorkest of Dixieland band: het kan allemaal! Zo heeft u zeker origineel vermaak en zit de feeststemming er bij u en uw gasten meteen in.

Beleef een onvergetelijke avond met een all-inclusive moonlight cruise

Viert u uw feest graag ’s avonds? Reserveer dan een moonlight cruise. U en uw gasten worden dan ontvangen door de kapitein en zijn bemanning. Iedereen wordt getrakteerd op een heerlijke welkomstcocktail, waarna de vaartocht begint. Het vriendelijke personeel zorgt de hele avond voor drankjes en serveert een heerlijke maaltijd. De cruise duurt vier uur en u kunt zelf de vertrektijd bepalen. Indien mogelijk vaart het schip door de sluis van Ternaaien, die een verval heeft van maar liefst 15 meter. Hier doorheen varen is een spectaculaire gebeurtenis die zeker indruk zal maken. Door de unieke feestlocatie in Maastricht en de uitstekende service van Rederij Stiphout, wordt het zeker een avond om nooit te vergeten.

Reserveer een unieke feestlocatie in Maastricht met spectaculair entertainment

Rederij Stiphout kan allerlei entertainment voor u regelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een themacruise of tafelgoochelaar? Uiteraard hoort bij een feest ook muziek en een goede dansvloer. Deze zaken zijn dan ook zeker aanwezig. Heeft u speciale wensen of ideeën? Bespreek ze met de rederij, want er is veel mogelijk. Zo creëert u de feestlocatie van uw dromen in het prachtige Maastricht. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijk feest waar u en uw gasten altijd met veel plezier aan terug zullen denken.

https://www.stiphout.nl/

Auteur