Een heerlijk diner voor iedereen in een restaurant in de omgeving van Gennep

Wilt u heerlijk dineren bij een stijlvol restaurant in de omgeving van Gennep? Denk dan eens aan Grand Café ’t Raadhuis in Wanroij. Voor iedereen is hier wat wils. Van een lekkere Black Angus steek tot aan een zeewolf filet en tagliatelle pasta met vis, kip of verse geitenkaas. Of kies een drie-gangen menu, dat u helemaal zelf samenstelt! Zo weet u zeker dat wat u kiest helemaal uw smaak is. Kom een langs in dit restaurant waar iedereen zich thuis voelt dankzij de warme sfeer. Dineer in een voormalig raadhuis dat is omgetoverd tot een restaurant. Geniet van smaakvolle én betaalbare bourgondische gerechten en laat u verrassen door de chef.

Uw feest viert u bij een restaurant in de omgeving van Gennep

Wilt u uw verjaardag groots vieren? Of wilt u voor een andere speciale gelegenheid groots uitpakken? Heeft u hier thuis geen ruimte voor of wilt u volledig ontzorgd worden wat thuis niet het geval is? Dan doet u er goed aan om de mogelijkheden te bekijken van Grand Café ’t Raadhuis in Wanroij, niet ver van Gennep, waar u een restaurant, restaria, zaalverhuur en café vindt. Voor partijen, vergaderingen, bruiloften, zakelijke borrels, meetings en andere activiteiten is ‘de Raadzaal’ de juiste plek. Laat uw wensen horen en zij zorgen voor een geslaagde bijeenkomst. Bij Grand Café ’t Raadhuis bent u verzekerd van het allerbeste.  

Bij restaurant in de buurt van Gennep samen borrelen met uw vrienden

In Wanroij, niet ver van Gennep, vindt u het restaurant van Grand Café ’t Raadhuis. De hele dag geniet u hier van de heerlijkste maaltijden. Voor een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch, een verrassend diner en een lekkere snack, de hele dag door bent u van harte welkom. Maar vergeet ook de gezellige avonden bij dit restaurant nabij Gennep niet. Geniet van een heerlijke borrel samen met vrienden en dans tot in de kleine uurtjes. Wanneer het weer het buiten toelaat, is het heerlijk vertoeven in de zon in de grote terrastuin. Kies uw lievelingsbier of wijn uit en maak het helemaal compleet met lekkere borrelhapjes.

Auteur