Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Een autogarage in Breda die meegaat met de tijd

Autobedrijf Nuitermans is een autogarage in Breda die al ruim 30 jaar mensen helpt met hun auto’s. Of u nu verre reizen maakt met uw auto, een boodschappenkarretje heeft of een bedrijfswagen of een bestelbusje, deze autogarage in Breda is er voor iedereen. Ondanks het feit dat ze al jarenlang meegaan, gaat deze autogarage altijd mee met de tijd.

Apps voor op uw telefoon

Meegaan met de tijd betekent voor een autobedrijf natuurlijk meegaan met de technieken van vandaag de dag. Auto’s kennen tegenwoordig uitgebreide systemen; denk bijvoorbeeld aan het schermpje op uw dashboard dat vergeleken met oudere auto’s steeds meer informatie weergeeft. Professionele monteurs met de nodige ervaring weten tegenwoordig hoe ze deze informatie moet lezen. Maar technologie komt ook om een hoekje kijken om het u als klant nog gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan app voor op uw telefoon.

Samenwerking met Servicebook

Ten eerste werkt dit autobedrijf samen met de app Servicebook. Met deze app op uw telefoon heeft u uw onderhoudsboekje altijd bij de hand. Er is geen sprake meer van zoektochten in alle laatjes in de schuur: u heeft uw gegevens handig op een rijtje en zo weet u altijd waar u aan toe bent. U kunt bijvoorbeeld zien wanneer het weer tijd is voor de APK. Dankzij deze reminder kunt u meteen een afspraak maken bij uw autogarage in Breda.

Plan in afspraak eenvoudig in met de app van deze specialist

Dit autobedrijf heeft ook een eigen app, beschikbaar voor iOS en Android. Dit is een persoonlijke app, aangeboden door uw eigen autogarage in Breda. U kunt hier bijvoorbeeld chatten met de medewerkers van autobedrijf Nuitermans of de beschikbaarheid inzien voordat u zelf uw afspraak inplant in de agenda. Ook is er een overzicht van veelgestelde vragen, voor als u bijvoorbeeld een simpele vraag heeft over uw auto of twijfelt of het nodig is om uw auto te laten nakijken bij uw autogarage in Breda.