De meest uitdagende escape room van Amsterdam

Wilt u met een groep een leuke middag beleven in Amsterdam en zoekt u hiervoor een originele binnenactiviteit? Bezoek dan één van de escape rooms van Escape Factory B.V. Met 14 escape rooms in Amsterdam-Noord en in het centrum van de hoofdstad is dit de grootste escaperoom locatie van Europa. Van tevoren of achteraf drinkt u gezellig een drankje in de gezellige en sfeervolle lounge. Wilt u er een compleet dagje of avondje uit van maken? Kom dan afsluiten met een diner of een gezellige borrel, zodat u nog gezellig kunt napraten over wat nu de juiste oplossing van de puzzels was. Een escape room is ideaal voor bedrijfs- en familiefeestjes.

De grootste escape room van Europa

Met maar liefst 14 verschillende escape rooms kunt u bij deze escape room in Amsterdam terecht met zowel kleine als grote groepen. U kunt met tot wel 220 personen aan een escape room deelnemen! Er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw uitje tot een succes te maken. Nog een voordeel van alle verschillende escape rooms is dat u bij deze escape rooms verschillende ruimtes vindt met verschillende thema’s en puzzels. Zo heeft u altijd een originele binnenactiviteit, ook als u meerdere keren bij deze escape room in Amsterdam terugkomt. Doorloop gewoon steeds een nieuwe escape room en u beleeft iedere keer een uniek avontuur!

De verschillende werelden van de escape room in Amsterdam

Welk thema kiest u om uw originele binnenactiviteit in Amsterdam te organiseren? Bevrijd je vriend of collega van de beruchte sheriff door te infiltreren bij de politie, of red de wereld van de grootste nucleaire ramp ooit! Steel de schat van de farao door het beveiligingssysteem van de piramide uit te schakelen, of stap aan boord van een zinkend spookschip. Je beleeft het allemaal bij dé escape room van Amsterdam.

Auteur