De beste kwaliteit thee bij de groothandel

Met jarenlange ervaring op het gebied van thee kan groothandel Hanna Foods zich een specialist noemen. Binnen Europa hebben zij door diverse import en exportgelegenheden een uitstekende reputatie in Europa opgebouwd. Het bedrijf specialiseert zich in de handel van Sri Lankaanse thee, dat door een breed publiek geroemd wordt. De thee wordt in diverse verpakkingen geleverd, zodat de kwaliteit van de thee optimaal blijft. De thee wordt in Sri Lanka met de grootste zorg geteeld en later doorgevoerd naar verschillende landen in Europa. Het klimaat en het landschap van het Aziatische land, dragen bij aan de thee van hoogwaardige kwaliteit met een rijke smaak en een heerlijk aroma. Dankzij de transparantie en de kundigheid van het bedrijf wordt de thee naar een hoger niveau getild.

Thee groothandel met goede service

Wat verwacht u van een groothandel die gespecialiseerd is in thee? Waarschijnlijk hoge kwaliteit, maar ook persoonlijke aandacht voor de klant en het controleren van de thee is van groot belang. De persoonlijke service en de transparantie van de producten, staan bij de thee groothandel centraal. Voor vragen over de producten uit het Aziatische Sri Lanka, staan de adviseurs voor u klaar. Graag vertellen de specialisten u meer over de teelt, de verschillende variëteiten en in welke hoeveelheden de thee verkocht worden. De thee-importeurs zorgen er dankzij hun brede netwerk voor, dat u binnen een korte tijd de theesoorten krijgt waar naar u op zoekt bent. Hanna Foods is eerlijk en open over hun import en export. Op die manier krijgt u duidelijk en overzichtelijk beeld van de herkomst, de transport en de kosten van het product. Dankzij de goede service komt u nooit voor verrassingen te staan en geniet u altijd van de beste thee.

Import en export van thee uit Sri Lanka via de groothandel

Bent u al langere tijd op zoek naar een groothandel die verschillende heerlijke soorten thee op de markt brengt? Daarvoor gaat u naar Hanna Foods die prachtige thee uit Sri Lanka importeert. De import en export van thee naar groothandels vanuit Azië draait dan ook op volle toeren. De verfrissende zwarte thee, groene thee of de exclusieve witte thee werden zelfs zo populair dat Sri Lanka tot 2004 de grootste speler op de theemarkt was. Het bedrijf in het Brabantse Berghem importeert en exporteert nu op grote schaal verschillende theesoorten naar Europa. De groothandelaar is al meer dan 15 jaar een van de betere leveranciers van Alghazaleen thee in Nederland. Het bedrijf zorgt ervoor dat u in een korte tijd kunt genieten van die thee die u graag wilt. Doordat zij beschikken over een uitgebreid netwerk van distribiteurs door heel Europa, brengen de theespecialisten u de thee waar u naar op zoek bent.

Auteur